Hallo Prulleke,

Zoals je misschien al weet, heb ik een ding voor Challenges. Ik hou er van om me een houvast te geven in mijn creatieve proces en om me wat structuur te geven. Nu ben ik een hele leuke uitdaging tegen gekomen via mijn Amerikaanse Stampin’ Up! collega, Beth McCullough. Het leek me leuk om hem hier te delen want misschien wil jij ook wel met me meedoen.

Vasten

Nu de Carnaval voorbij is, is de periode van Vasten begonnen. Nu is dit het moment waarop een hoop mensen iets opgeven voor 40 dagen om zo wat stil te staan bij alles wat we hebben. Beth deelde echter een challenge om tijdens de 40 dagen tussen Carnaval en Pasen 40 kaarten te versturen.

Kaarten

Nou ben ik niet zo’n gelovig persoon maar dit is iets waar ik wel iets mee kan. Ik heb nog stapels kaarten en mijn persoonlijke boodschap van analoge communicatie sluit perfect aan bij deze uitdaging. Ik wil dus wel kijken of het me lukt. Natuurlijk heb ik al een aantal standaard kaarten om te versturen voor verjaardagen en jubilea etc. maar daarmee kom ik niet aan 40 kaarten. Voor mij is dit dus echt een uitdaging.

Zinvol

Net als met kerst, is dit een mooie gelegenheid om even te denken aan alle bijzondere, liefdevolle mensen in mijn leven. Dankbaar te zijn voor wat zij voor mijn betekenen en even wat herinneringen op te halen. Een soort mindfulness oefening. Het is fijn om even op papier te zetten hoe speciaal mensen zijn voor je. Zeker als ze het niet verwachten.

Vordering

Ik kijk er nu al naar uit om mensen blij te maken met een kaartje. Wat mij betreft is er geen krachtigere manier om iemand te steunen, aan te moedigen of iets met ze te vieren dan met een kaartje. Om bij te houden hoe ik er voor sta heb ik een tracker gemaakt. Als jij hem ook wilt gebruiken dan kun je hem hier downloaden. Ik zal de komende tijd een aantal updates geven over hoe het gaat zodat je me verantwoordelijk kunt houden.

Ga jij ook mee doen met de challenge?

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up demonstratrice