Hallo Prulleke,

Dit was het uitgangspunt toen ik het filmpje opnam dat ik gisteren op mijn YouTube kanaal deelde. Ik hou van snelle makkelijke kaartjes die er toch heel elegant en ingewikkeld uit zien. Het kaartje van vandaag voldoet daar volledig aan.

Fusion Card Challenge

Wanneer ik op zoek ben naar een kaart ontwerp heb ik een aantal go-to plekken om inspiratie op te doen. Allereerst natuurlijk de Stampin’ Up! catalogi maar ook bijvoorbeeld Pinterest is een bron van goede ideeën. Daarnaast zijn er een aantal verschillende challenge sites waar ik graag een kijkje neem. Een daarvan is de Fusion Card Challenge site waar ik deze opgave vond:

De schets leek me wel een leuk uitgangspunt dus daar begon ik mee.

Geweldig Samen

Ik wist dat ik de spreuk in de schijnwerpers wilde zetten en daarom leek het me mooi om deze in de grijze rechthoek te plaatsen. Om het allemaal passend te maken heb ik de layout een kwartslag gedraaid en gespiegeld. De kleuren die ik gebruikte om de woorden te stempelen zijn afgeleid uit het schitterende Texture Chic designpapier. De tekst zelf is afkomstig uit de Nederlandstalige stempelset Geweldig Samen. Deze kun je niet kopen. Je kunt hem alleen kiezen als gratis aanvulling op een bestelling vanaf € 120,- tijdens Sale-a-bration!

Texture Chic

Ik besloot mijn basiskaart volledig te bedekken met een van de designpapiertjes en koost twee andere bijpassende patroontjes om de cirkels mee uit te stansen. Om de spreuk wat meer van de achtergrond te laten afsteken besloot ik hem te matten op een stuk Mango Melody cardstock. Om de lege ruimtes wat verder te vullen voegde ik nog een paar Champagne Rhinestone Basic Jewels toe.

YouTube

Ik ben dol op deze kleurencombinatie. Die oranje accenten voegen voor mijn gevoel veel toe aan deze combinatie. Wil je zien hoe ik deze kaart heb gemaakt? Hieronder vind je het filmpje. Vergeet niet om je meteen te abonneren als je dat nog niet hebt gedaan. Ik geniet van de comments die ik daar krijg op de filmpjes dus laat me gerust iets weten.

Gebruik jij ook wel eens een schets om je op gang te helpen? Waar vind jij ze? Ik hoor graag van je.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice