Hallo Prulleke,

Heel lang heb ik gevochten tegen alle bloemenstempels waar Stampin’ Up! steeds mee uit kwam. Bloemen vind ik op zich wel mooi, maar in mijn kaarten gaf ik vaak de voorkeur aan meer gestileerde bloemen. Zowiezo houd ik meer van getekende afbeeldingen als ze niet zo realistisch en gedetailleerd zijn. Dus toen ik voor het eerst de Blessings of Home stempels in handen kreeg, was ik niet meteen verkocht. Nu ik hem echter gebruikt heb, moet ik echt toegeven dat hij Prachtig is. Ja, met een hoofdletter P!

Blessings of Home

Het eerste dat me aansprak in deze stempelset waren de spreuken. Een mooi, duidelijk lettertype met lieve spreuken die niet te zoetsappig zijn. Maar de bloemen… ja, daar moest ik even aan wennen hoor. Gelukkig heb ik een regel dat ik de stempels in mijn stempelkast MOET gebruiken. Er mogen geen ongebruikte sets in staan. Dat is namelijk niet alleen zonde van het geld dat de stempelset heeft gekost, het is ook zonde om de ruimte te gebruiken voor spullen die ik niet gebruik. Dus stempelen maar!

Verjaardagskaart

Zodra ik de grote bloem afdrukte was ik verkocht. Wat een detail! Er was alleen een klein beetje kleur nodig en deze stempels deed al het werk. Bovendien hielpen de arceerlijnen met bepalen waar de schaduw en waar de highlights kwamen. Ik heb de afbeeldingen niet alleen gekleurd maar ook uitgeknipt. Er bestaat echter een bijpassende stansen set voor als je niet van fussy cutting houdt. Ik wilde een roze met gouden kaart maken en daarom combineerde ik mijn afbeeldingen met Polished Pink en goudkleurige Brushed Metallics cardstock. Als finishing touch strooide ik nog wat Glossy Dots Assortment stipjes over de kaart.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt (minus het van gedachten veranderen). Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

https://youtube.com/watch?v=Q_AnX4oQiMA%3Ffeature%3Doembed

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Ter info wil ik je ook laten weten dat ik op 28 februari een verzamelbestelling zal plaatsen. Wil je iets meebestellen? Geef het me dan uiterlijk maandag 27 februari om 18:00 u door zodat ik tijd heb om de administratie in orde te maken en jij de betaling kan doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice