Hallo Prulleke,

Hoewel ik ze niet vaak maak, vond ik het vandaag wel tijd voor een fun fold kaart. Omdat ik er niet zo veel ervaring mee heb, houd ik mijn fun folds altijd heel makkelijk. Ben je dus nieuw in het maken van kaarten, dan is dit een makkelijke kaart om eens een grensje te verleggen.

Day at the Farm designpapier

Het designpapier vormde het uitgangspunt voor mijn kaart. Ik wilde hier graag iets leuks mee maken. Dit papier is een van de artikelen die je tijdens Sale-a-bration (nog tot 28 februari 2023) kunt kiezen wanneer je een bestelling plaatst vanaf €60,-. Het leuke hiervan is dat er in de januari-april mini catalogus coöridinerende producten bij te vinden zijn. Op pagina 34 vind je de On The Farm stempelset waarin een aantal van dezelfde dieren en boerderij omgeving motieven zitten. Uiteraard aangevuld met wat spreuken. Ook is er een bijpassende set On The Farm stansen bij te verkrijgen. Deze artikelen zijn zowel los, als in een productpakket te koop. Sterker nog: Wanneer je het productpakket zou kopen (à €63,-) kun je het papier er meteen gratis bij kiezen. Geweldig, toch?

Fun Fold

Zoals ik al zei, ik houd mijn funfolds nogal aan de simpele kant. In dit geval heb ik een hoek afgetekend en deze gewoon omgevouwen. Door hier dan weer een paneel op te plakken en te versieren, ontstaat een eenvoudige funfold. Het is toch weer net wat anders dan een gewone, recht-toe-recht-aan kaart. Ik heb de kaart versierd met het designpapier. Hiervan heb ik zowel de panelen gesneden als de dieren uitgeknipt. De spreuk heb ik samen gesteld uit 2 spreuken van de Echt Iets Bijzonders stempelset. Hiervoor moest ik mijn Stamperatus trucje gebruiken. Als je het in actie wilt zien, moet je even mijn filmpje bekijken.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt (minus het van gedachten veranderen). Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Ter info wil ik je ook laten weten dat ik op 28 februari een verzamelbestelling zal plaatsen. Wil je iets meebestellen? Geef het me dan uiterlijk maandag 27 februari om 18:00 u door zodat ik tijd heb om de administratie in orde te maken en jij de betaling kan doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice