Hallo Prulleke,

Iedere maand brengt het Global Tutorial Theme Team een nieuwe collectie met projecten uit. Wanneer je in april een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje deze bundle van me kado. Alsof je in april nog niet genoeg redenen had om te bestellen!

Het Global Tutorial Theme Team bestaat uit 9 demonstratrices van over de hele wereld. Wij hebben besloten onze creatieve krachten te bundelen door iedere maand een project te maken in een vooraf bepaald thema. Het thema van april is Strength/ Kracht. Dit thema kun je natuurlijk heel breed interpreteren. Van het bieden van kracht, geïnspireerd zijn van de kracht van anderen of allerlei andere vormen van sterkte wensen. Met zo veel mogelijkheden kun je rekenen op zeer uiteenlopende voorbeelden in deze bundel. Er zit voor iedereen wel iets bij.

Mijn kaartje had ik deze keer gemaakt met het Expressions in Ink papier en de Enjoy The Moment stempelset. Mijn collega’s gebruikten ook andere prachtige designpapieren en afbeeldingen van de natuur, dieren en bloemen. Ieder werkt in haar eigen stijl, de ene wat eenvoudiger en de ander wat uitgebreider. Ieder project in de bundle is voorzien van een duidelijke kleurenfoto, een lijstje met de gebruikte materialen en instructies voor zowel onze standaard A4 formaat kaartkarton als het Amerikaanse Letter formaat. (Let op: Letter papier is korter en breder dan ons A4 papier, dus gebruik de juiste afmeting.)

Omdat de bundle is samengesteld door een internationaal gezelschap is onze voertaal Engels. Ik ben er van overtuigd dat je de instructies kunt volgen maar mocht je er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met me.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice