Hallo Prulleke,

In mijn bericht van 3 januari liet ik weten dat ik deel uitmaak van het nieuw opgerichte Global Tutorial Theme Team. Samen met collega-demonstratrices uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw Zeeland en Duitsland maak ik iedere maand een project om toe te voegen aan onze bundel.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor januari is Vriendschap/Liefde. Het perfecte thema in voorbereiding op Valentijnsdag (14 februari). Volgende maand is het thema Verjaardag en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ben je al benieuwd naar de Global Tutorial Theme Team bundel? Of wil je eerst nog een sneak peek van mijn project? Nou vooruit!

Ik heb de Simply Succulents stempelset gebruikt om een vriendschapskaart te maken. Hiervoor heb ik mijn water painters en inkt gebruikt om de afbeelding te kleuren. Dit is een techniek die ik veel gebruikte toen ik net begon met stempelen.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice