Hallo Prulleke,

Wanneer je in januari een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van januari. Dit is een verzameling tutorials van kaarten in een bepaald thema. Het Team bestaat uit enthousiaste Stampin’ Up! demonstratrice van over de hele wereld. Hieronder zie je de 2024 samenstelling van het Global Tutorial Theme Team.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor januari is Liefde. Een thema dat je alvast kunt gebruiken om wat Valentijnsinspiratie op te doen of om gewoon wat leuke ideeën op te doen om te delen hoe bijzonder de mensen in je leven zijn. Bovendien zit er met zo veel verschillende demonstratrices die meewerken aan de bundle, voor iedereen wel iets bij dat ze kunnen gebruiken of aanspreekt. Volgende maand is het thema Dieren en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Mijn kaart is gemaakt met een fantastische nieuwe Nederlandse stempelset: Vol Verrassingen. Deze set bevat verschillende geweldige spreuken voor verschillende gelegenheden. Bovendien kun je hem ook kopen met een bijpassende stansenset. Wanneer je de stansen en stempels samen koopt als bundle bespaar je er ook nog eens 10% mee op de losse aankoopprijs. De stansen zijn helemaal het einde! Hiermee kun je namelijk flapjes snijden uit je panelen om zo interactieve kaarten te maken. Zo leuk! Deze keer heb ik echter de kaart versierd met de Sweet Thoughts Memories & More kaartenset. Nog al zo’n geweldig product waar zo veel mee mogelijk is. Je kunt de kaartjes zo laten, verknippen, versieren, beplakken en met de bijgeleverde stickervellen is er volop keuze. Je kunt deze kaarten niet alleen heel leuk verwerken op je kaartprojecten maar je kunt ze ook heel mooi verwerken in je scrapbooks of mini albums.

Sneak Peek

Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn de bijtjes deze keer erg populair. Toch zijn er veel verschillende stijlen en zijn er ook andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel rechtstreeks bij mij bestellen.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice