Hallo Prulleke,

Ook in 2023 gaat het Global Tutorial Theme Team door. We hebben een paar nieuwe teamleden en een berg inspiratie om met je te delen. Maar wat doen het het Global Tutuorial Theme Team eigenlijk? Wanneer je in januari een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van januari. Het Team bestaat uit enthousiaste Stampin’ Up! demonstratrice van over de hele wereld. Hieronder zie je de 2023 samenstelling van het Global Tutorial Theme Team.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor januari is Liefde. Dit is uiteraard om je de mogelijkheid te geven om alvast een Valentijnskaartje te maken of om een ander kaartje te kunnen creëren waar je iemand door kunt laten merken hoeveel je om ze geeft. Met zo veel verschillende demonstratrices die meewerken aan de bundle, zit er voor iedereen wel iets bij dat ze aanspreekt. Volgende maand is het thema Een Nieuw Begin en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Mijn kaart is eigenlijk een eenvoudige fun fold geworden met in de hoofdrol de Nothing’s Better Than stempelset. Ik ben dol op deze stempels omdat ze grappige spreuken bevatten en al mijn favoriete dingen: koffie, cocktails, chocolade en koekjes! Het blijft een aanrader om te investeren in deze set.

Sneak Peek

Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en zijn er veel verschillende stempels, kleuren en andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice