Hallo Prulleke,

Wanneer je in september een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van september. Het Team bestaat uit 10 demonstratrice van over de hele wereld.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor september is Sympathy/Thinking of you (Condoleance/Ik denk aan je). Dit thema kun je natuurlijk heel breed interpreteren en daarom zitten er ook zeer uiteenlopende voorbeelden in deze bundle. Er zit voor iedereen wel iets bij. Volgende maand is het thema Seasons (seizoenen) en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Ik heb de Lovely You stempelset gebruikt en een schaduwstempel techniek in de achtergrond. Verder is de kaart erg clean and simple gebleven. Alleen een bloem met spreukje en wat sierhoekjes. Het kleurenpallet heb ik beperkt tot Blackberry Bliss en Rich Razzleberry. Deze tinten hebben een rijk uiterlijk en voelen serieus van aard.

Sneak Peek

Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en zijn er veel verschillende stempels, kleuren en andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice