Hallo Prulleke,

Wanneer je in juli een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van juli. Dit is een verzameling tutorials van kaarten in een bepaald thema. Het Team bestaat uit enthousiaste Stampin’ Up! demonstratrice van over de hele wereld. Hieronder zie je de 2023 samenstelling van het Global Tutorial Theme Team.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor juli is Verjaardag. Een thema waar je iedere maand wel een kaartje voor nodig hebt, dus wat extra inspiratie is wat mij betreft dan altijd handig. Bovendien zit er met zo veel verschillende demonstratrices die meewerken aan de bundle, voor iedereen wel iets bij dat ze kunnen gebruiken of aanspreekt. Volgende maand is het thema Kleur en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd.

Mijn kaart is gemaakt met een fantastische Nederlandse stempelsets. De Feestballonnen set is een vrolijke set om van allerlei feestelijke aangelegenheden mee te vieren en om aan te moedigen. Natuurlijk was ik niet de enige die naar deze set greep voor het thema van deze maand, maar er zijn ook ander leuke ideeën te vinden in de bundle van deze maand.

Sneak Peek

Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en zijn er veel verschillende stempels, kleuren en andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 2 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel kopen vanuit mijn webshop.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice