Hallo Prulleke,

Wanneer je in maart een bestelling bij me plaatst, krijg je als bedankje de Global Tutorial Theme Team bundel van maart. Dit is een verzameling tutorials van kaarten in een bepaald thema. Het Team bestaat uit enthousiaste Stampin’ Up! demonstratrice van over de hele wereld. Hieronder zie je de 2024 samenstelling van het Global Tutorial Theme Team.

Bundel

De bundel bestaat uit een A4’tje per project. Per A4’tje zie je een foto van het project, een werkbeschrijving en een lijst met de benodigde materialen. We zorgen er voor dat de projecten eenvoudig van aard zijn zodat deze door beginners makkelijk nagemaakt kunnen worden. Pip Todman, de Engelse demonstratrice die de kar trekt, verzamelt alle aangeleverde materialen en voegt ze samen in één PDF bestand.

Thema’s

Pip Todman heeft voor de verschillende maanden thema’s verzonnen om ons een houvast te geven en te zorgen dat de projecten een beetje op elkaar afgestemd zijn. Het thema voor maart is kinderen/babies. Of je nu een verjaardagskaart zoekt of een kaart wil maken voor een geboorte, in deze bundel vind je volop ideeën. Bovendien zit er met zo veel verschillende demonstratrices die meewerken aan de bundle, voor iedereen wel iets bij dat ze kunnen gebruiken of aanspreekt. Volgende maand is het thema Alleen Tekst en zo heeft iedere maand iets anders om ons te inspireren.

Project

Ook deze maand heb ik een sneak peek voor je van het project dat ik heb aangeleverd. Dat ik al deelde op mijn Social Media.

Mijn kaart is gemaakt met het schitterende Lighter Than Air-designpapier. Deze heeft allerlei prachtige prints in pasteltinten. Het is onderdeel van het Lighter Than Air collectie-pakket dat ook een stempelset, stansen, gekleurde puntjes en bakkerstouw bevat. Hiermee zijn veel verschillende combinaties mee te maken. In dit geval heb ik het papier gecombineerd met een van mijn favoriete stempelsets: Echt Iets Bijzonders. Deze set is wat mij betreft een echte must-have dus als je hem nog niet hebt, bestel hem dan vandaag nog!

Sneak Peek

Er zijn echter nog veel meer kaarten gemaakt door mijn mede-ontwerpers. Ben je nu ook benieuwd naar de overige projecten? Dan kan ik je op deze manier een kleine sneak peek geven:

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en zijn er veel verschillende stempels, kleuren en andere producten gebruikt. Ik weet zeker dat er een perfect project voor jou bij zit.

Bemachtigen

Nu hoor ik je denken… hoe kom ik aan zo’n bundel? Dat is heel eenvoudig. Er zijn namelijk 3 manieren. De leukste manier is door een bestelling te plaatsen bij me. Dit kan door me een mailtje te sturen of rechtstreeks via de Stampin’ Up! site met mij als je gekozen demonstratrice. Ieder klant krijgt de bundel van de maand namelijk gratis bij hun aankopen. Heb je niks nodig of wil je even niets bestellen? Dan kun je de bundel los bij me bestellen. De derde manier is instappen in mijn Team Prullekes. Mijn downlines ontvangen namelijk elke maand de bundel van me.

Wanneer je onze projecten na maakt kun je ze op social media delen met de hashtag #tutorialthemeteam zodat we ze kunnen vinden.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice