Hallo Prulleke,

Het is al weer tijd om mijn tweede Prulleke Product Pakket aan te kondigen en dit is een geweldig pakket. Ik ben zo enthousiast over deze artikelen want ik was op slag verliefd op de collectie toen ik hem voor het eerst zag.

In een eerder bericht heb ik al een aantal dingen in het algemeen uitgelegd over de Prulleke Product Pakketten maar hier zal ik alle details delen over het Bloom Where You’re Planted pakket.

Bloom Where You’re Planted

De suite die ik heb gekozen voor het tweede pakket vind je in de jaarcatalogus terug op pagina 80-81. De suite bevat het prachtige Bloom Where You’re Planted papier dat helemaal ‘On Trend’ is. Daarop staan schitterende planten, potten en zelfs macramé hangers om de potten in te plaatsen. Deze kun je handmatig uitknippen of uitsnijden met de coördinerende Perfect Plants stansen.

Het geweldige aan deze suite is dat deze voor iedereen leuk is. Of je nu een binnenmens bent die graag bezig is met de planten in de potten of je bent een buitenmens en houdt van de natuur en alle groene bladeren, in deze suite heb je iets voor beiden. Bovendien zijn planten niet bepaald mannelijk of vrouwelijk. Dat biedt veel mogelijkheden. De achterzijde van het papier steeds een hele neutrale achtergrond. Denk aan baksteen en stucco werk. Dat combineert natuurlijk met alles!

Onderdeel van de suite zijn de ontzettend leuke Paper Lattice elementen. Dit zijn een soort papieren roosters die doen denken aan open latwerk waaraan je de planten kunt ophangen. Enig! Deze zijn ook op meerdere manieren bruikbaar. Je zou het ook als een ophangbord of memobord met briefjes of kaartjes eraan kunnen toepassen in een afbeelding van een bureau .

Inhoud

In een Prulleke Product Pakket zitten alleen verbruiksartikelen. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten. Hierdoor ontvang je van alles een beetje. Je ontvangt in het Bloom Where You’re Planted Prulleke Pruduct Pakket 1/4 vel van de verschillende designpapiertjes, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, 2 van de Paper Lattice elemente, wat Gilded Gems, Linnen Thread en verschillende elementen die ik voor je heb uitgestand in Basic White en Gray Granite kaartkarton. De Basic White elementen kun je makkelijk iedere gewenste kleur geven en de Gray Granite is neutraal genoeg dat deze overal bij past.

Het Bloom Where You’re Planted Prulleke Product Pakket.

Ik denk dat je met dit pakket een mooie bemonstering hebt om een goed beeld te krijgen van de volledige collectie en tegelijk voldoende materiaal hebt om heel wat prachtige projecten te maken.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Product Pakket afneemt, iedere maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de producten uit de kit. Het eerste filmpje kun je op 14 juni in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen een opbouwend niveau van moeilijkheidsgraad hebben. Je ziet stap voor stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool.

Uitbreiden

Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat extra onderdelen van de suite toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 30 mei de kit bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk 10 juni de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice