Hallo Prulleke,

Morgen, 2 maart, lanceert de Butterfly Bouquet actie. Hierover heb ik al veel informatie gedeeld in dit bericht. De actie bevat een aantal verschillende artikelen die samen het Butterfly Brilliance Collectiepakket vormen. Deze zijn zowel individueel verkrijgbaar als als compleet pakket.

Butterfly Brilliance Collectiepakket

Het Butterfly Bijou Designpapier en het Natural Touch Specialty Paper zijn speciale uitgaven die alleen gedurende de actieperiode verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. De Butterfly Brilliance stempels en de Brilliant Wings stansen zul je echter weer terug gaan zien in de 2021/2022 jaarcatalogus die in mei uit zal komen

Butterfly Brilliance Bundle

Wanneer je de stempels en stansen beide wilt aanschaffen is het verstandig om te kiezen voor de Butterfly Brilliance bundle. Hiermee bespaar je 10% op de individuele kosten en kun je meteen aan de slag met producten uit de nog uit te komen catalogus.

Focus Bundle

Het zal niet als een complete verrassing komen dat het Butterfly Brilliance productpakket gekozen is als nieuwste artikel in de Focus Bundle reeks. Iedere maand kiest Stampin’ Up! een productpakket bestaande uit een stempelset met bijpassende pons of stansen en biedt demonstratrices er een pakket aan aanvullende inspiratie mee. Wij delen dat dan weer met jullie.

Delen via Social Media

Het bundle focus pakket wordt ook vanaf morgen met ons gedeeld en ik zal er gedurende de maand op verschillende momenten iets van delen via mijn verschillende social media. Zorg dus dat je me overal volgt om niets mis te lopen:

  • Pinterest: prulleke_
  • YouTube: Prulleke Creaties
  • Facebook: leonieprulleke
  • Instagram: prulleke_
  • Nieuwsflits: (aanmelden via het inschrijfformulier in de zijbalk)
  • Website: www.prulleke.nl

Mocht je nog vragen hebben over de focus bundle of over de Butterfly Bouquet actie dan hoor ik graag van je.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice