Hallo Prulleke,

Als je fan bent van stempelset met grote motieven en de daarop afgestemde stansen, dan ga je echt blij worden van het veelzijdige Butterfly Brilliance-productpakket. Eén keer stempelen en stansen en je hebt al een accent gecreëerd. En een achtergrond voor op je kaarten heb je er ook zo mee gemaakt.

Om de veelzijdigheid van deze schitterende bundle te laten stralen is het Butterfly Brilliance in maart de Focus Bundle. In mijn nieuwsflits zal ik deze maand een aantal projecten delen die gemaakt zijn met dit productpakket en op Pinterest heb ik een bord gemaakt waar je nog veel meer voorbeelden kunt vinden.

Wanneer je in maart een bestelling bij me plaatst, zul je bovendien deze maand niet alleen een bedankkaartje van me ontvangen, je krijgt iets extras. Wanneer je voor minimaal €30 bestelt ontvang je een PDF van een workshopflyer waarin twee door Stampin’ Up! ontworpen Butterfly Brilliance projecten stap-voor-stap in het Nederlands worden gedeeld. Je bestelling hoeft niet perse de Butterfly Brilliance producten te bevatten. Je kunt kiezen wat je wilt.

Vlinderboeket promotie

Vergeet niet dat de Butterfly Brilliance bundle onderdeel is van de Vlinderboeket actie. Naast de stempels en stansen zijn er alleen deze maand, zo lang de voorraad strekt, 2 verschillende papierpakketten verkrijgbaar die prachtig coöordineren met het Butterfly Brilliance product pakket. Meer informatie over de aanvullende artikelen vind je hier. Meer informatie over de promotie staat in deze flyer.

Bestellen

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik die graag voor je. Je kunt hem per mail doorgeven aan leonie@prulleke.nl of rechtstreeks via mijn webshop door hier te klikken. Denk bij bestellingen onder €200,00 aan de gastvrouwcode. Deze staat in de rechterzijbalk. Als je op een mobiel aan het lezen bent moet je verder naar beneden scrollen om de code te vinden.

Als je nog vragen hebt over deze producten of andere Stampin’ Up! zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met me. Ik geef graag wat extra toelichting.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice