Hallo Prulleke,

Iedere maand kiest Stampin’ Up! een bundle uit die in de schijnwerper wordt gezet. Ze noemen dat Bundle Focus. Deze keer is het het een set die me aanvankelijk niet zo was opgevallen. Om te voorkomen dat jij hem ook over het hoofd ziet wil ik je graag wat meer vertellen over de Grassy Grove bundle.

Grassy Grove bundle®, foto van Stampin’ Up!©2022

Deze bundle is geïnspireerd op de natuur én je kunt er heel veel kanten mee op. Je kunt er kaarten mee maken voor allerlei gelegenheden en, nog beter: je maakt er zowel stoere als schattige kaarten mee! De stempels en stansen zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat je de mooiste omkaderde panorama’s kunt opbouwen, met een hertje hier of daar, of een kleurrijke avondlucht die door de gestanste bomen prijkt.

Voorbeelden met Grassy Grove® van Stampin’ Up!©2022

De afbeedingen uit Grassy Grove passen ook prachtig bij spreuken uit andere stempelsets én natuurlijk ook bij de wensen die in het
productpakket zelf zitten. Dus door dit productpakket toe te voegen aan je verzameling, heb je opeens nog meer mogelijkheden met
de stempels die je al had.

Wil je nog meer leuke ideeën met deze Grassy Grove producten, dan heb ik hier workshop-flyer voor je. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je nog twee andere prachtige kaarten kunt maken. Mocht je meer informatie over de producten uit dit productpakket willen dan heb ik hier nog een PDF voor je met de uitgebreide product informatie. Heb je hierna nog vragen, weet dan dat ik graag wat tijd vrij maak om je te helpen en te woord te staan.

Tot de volgende keer!

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice