Hallo Prulleke,

Wellicht heb je mijn actie van deze maand gemist en daarom wil ik er vandaag wat extra aandacht aan wijden. In de hoop nog een flinke maandomzet te scoren om zo mijn ‘Zilver’-status te behouden, heb ik besloten om iedereen die een Stampin’ Up! bestelling bij me plaatst van minimaal €75,- te belonen.

Je hebt bij een dergelijke bestelling in september sowieso al recht hebt op een gratis Sale-a-bration artikel. Deze kun je kiezen uit de speciale Sale-a-bration brochure. Daarnaast krijg je van mij een Stampin’ Up! schaartje kado. Ik wil je nu graag laten weten waarom ik juist voor het schaartje heb gekozen.

Papierschaar, foto van Stampin’ Up!©2021

Vroeger was ieder schaartje prima. Als hij maar knipte. Maar naar mate ik meer ben gaan knutselen, ben ik de kwaliteit van mijn gereedschap meer gaan waarderen. Het is nu eenmaal zo dat het ene schaartje niet hetzelfde voelt als het andere. Het Stampin’ Up! schaartje dat ik heb, heb ik gekregen van mijn toenmalige up-line. Ik ben nog nooit zo positief verbaasd geweest met een artikel als hiermee. Het schaartje ziet er niet bijzonder uit. Geen felle kleur of glitter handvat. Gewoon een metalen schaartje met zwarte handvatten.

Het schaartje is ongeveer 13 cm lang als en heeft messen van 6,4 cm. Deze zijn zo vlijmscherp dat het schaartje wordt geleverd met een beschermhoesje. Dat is trouwens ideaal als je je schaartje in een etui bewaard. Je zult jezelf niet per ongeluk in je vinger prikken. Zelf bewaar ik mijn schaartje in een pennenbeker op mijn bureau, maar ik gebruik er toch steeds het hoesje om. Al is het maar om de punt te beschermen. Deze exact geslepen roestvrijstalen punten snijden scherp tot aan het uiteinde van de messen en daarom wil ik ze zo puntig en scherp houden. Het schaartje is vrij klein waardoor je hem makkelijk langs verschillende vormen kunt manoeuvreren en hij snijdt als boter omdat hij zo scherp is. Dat scheelt ook meteen met de hoeveelheid kracht die je moet zetten en ik merk dat ik deze papierschaar ook niet krampachtig vasthoudt.

Nu kan ik dat natuurlijk allemaal vertellen en als je in de buurt woont kan ik het je ook laten voelen maar het is toch veel fijner om meteen met je eigen schaartje aan de slag te kunnen. Zelf ervaren wat ik bedoel is toch het fijnste. Daarom wil ik je graag in staat stellen om met het beste materiaal te werken. Dus wanneer je een bestelling plaatst van €75,- of meer, krijg je de papierschaar t.w.v. € 12,- er gratis bij van mij. Je zult er versteld van staan!

Mocht je een bestelling willen plaatsen dan kan dat door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl of door gebruikt te maken van de webshop. Denk dan alsjeblieft aan de gastvrouwcode JAMVHAH4 als je een bestelling plaatst van minder dan € 200,-.

Heel veel knutselplezier en tot de volgende keer!

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice