Hallo Prulleke,

Het is zo ver! SALE-A-BRATION!! De feestperiode van Stampin’ Up! Dat betekent dat er tot en met 29 februari 2024 extra veel voordeel te behalen is. Graag wil ik je de 3 pijlers van deze feestperiode uitleggen zodat jij er zo veel mogelijk voordeel mee kunt behalen.

1. Bestellen

De makkelijkste manier om te genieten van het voordeel van Sale-a-bration is door producten te bestellen. Wanneer je voor minimaal €60,- aan artikelen koopt, mag je namelijk al gratis producten kiezen als kadootje uit de Sale-a-bration brochure. Hierin staan stempelsets, designpapier, lint, embellishments en zelfs een stansensets en een bundle met een embossingfolder! Voor sommige artikelen is een minimale aankoop van € 120,- nodig, maar dat staat aangegeven bij het artikel. Een flink aantal van de producten uit de brochure zijn overigens ook perfect afgestemd op nieuwe artikelen in de januari-april mini catalogus. Dus wanneer je daar je favoriete set hebt aangeschaft, kun je coördinerende producten uit de Sale-a-bration gids kiezen om je pakket me aan te vullen. Er zit geen maximum aan het aantal artikelen dat je kunt kiezen. De enige limiet is je totaal bestede bedrag.

2. Gastvrouw

Voor demonstratrices zijn gastvrouwen essentieel. Die dames die een gezellige ochtend, middag of avond willen organiseren met vriendinnen om samen te knutselen. Meestal omdat ze zelf al enthousiast zijn en dat willen delen met anderen. Vaak ook omdat ze het fijn vinden om wat nieuwe ideeën op te doen en andere producten en/of technieken te proberen. Daarom vinden wij het belangrijk om de gastvrouw van een party, workshop of ander evenement, flink in de watten te leggen. Zoals altijd kan de gastvrouw Stampin’ Rewards verdienen. Afhankelijk van de totale verkoop tijdens haar evenement, mag de gastvrouw een percentage daarvan gebruiken om gratis artikelen te kopen. Ze heeft hierbij vrije keuze uit (bijna) het hele assortiment inclusief de exclusieve HOST-artikelen. Tijdens Sale-a-bration doet Stampin’ Up! er een schepje bovenop. Bereik je namelijk een totaal bedrag van minmaal € 375,- dan krijg je bovenop de Stampin’ Rewards nog eens € 37,50 om uit te geven aan Stampin’ Up! artikelen.

Heb jij wel zin om een creatief momentje met vriendinnen te plannen? Neem dan gerust contact op met me zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en de beste versie van jouw avond kunnen bedenken.

3. Instappen

Ohhhh, is ie niet prachtig? Deze glazen werkplaat met toebehoren ter waarde van € 74,- kun je kiezen als extra kado als je instapt als Stampin’ Up! demonstratrice. Instappen kost € 129,- en hiervoor mag je voor € 175,- aan artikelen uitkiezen. Wat jij maar wilt! Demonstratrice zijn heeft veel leuke voordelen. De meest noemenswaardige zijn dat je korting krijgt op je toekomstige aankopen, nieuwe artikelen een maand van te voren al kunt pre-orderen, beschikking hebt over exclusieve trainingen, mee mag doen aan speciale Stampin’ Up! evenementen en natuurlijk onderdeel wordt van een geweldig leuke, internationale, creatieve gemeenschap. Het is een manier om vriendschappen te laten ontstaan die je nog niet had kunnen bedenken en het zal je creativiteit doen laten groeien. Het fijne is ook dat je nergens aan vast zit. Je hoeft geen workshops te geven of online dingen te doen als je dat niet wilt. Jij kunt als Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice jouw demoschap invullen zoals jij dat wilt. Je kunt tijdelijk genieten van de korting of een tweede carrière bouwen. En lukt het je niet om je minimale kwartaalomzet te halen, dan val je gewoon af en kun je weer als klant verder gaan.

Denk je dat instappen wel een leuke optie voor je is, maar heb je geen interesse in de glazen werkplaat? Dan s er nog een tweede aanbod voor je. Je kunt namelijk ook kiezen voor € 39,- aan extra producten. Dat is dus een totale waarde van € 214,- aan producten waarvoor je slechts € 129,- betaald.

Je kunt er voor kiezen om bij iedere demonstratrice in Europa in te stappen maar ik zie je natuurlijk het liefst in Team Prulleke. Ons team bestaat uit mijn 9 teamleden en mijzelf. Deze teamleden wonen verspreid door heel Nederland. Van Biddinghuizen tot Venlo en van Berkel en Rodenrijs tot Eindhoven. We hebben een eigen Facebook Pagina en Whatsapp groep waarin we inspiratie delen en ook uitpakken wat we allemaal hebbben besteld. We steunen elkaar bij vragen en moedigen elkaar aan. En we vieren ook alle goede dingen met elkaar. Afgelopen jaar hebben we zelfs onze eerste Teamdag gehouden en elkaar echt kunnen ontmoeten. Het was echt superleuk en het voelt nog steeds heel speciaal om bij zo’n bijzondere groep dames te horen (creatieve heren zijn ook welkom).

Het mag duidelijk zijn dat Sale-a-bration een geweldig leuke tijd is waarin je veel voordeel kunt behalen op verschillende manieren.

Wat kan ik doen om jou de beste Sale-a-bration ervaring te geven? Laat maar weten in de comments.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice