Hallo Prulleke,

Wat fijn dat je er weer bent. Vandaag wil ik wat voorbeelden laten zien die ik heb gemaakt voor de Online Catalogue Launch Party. Hiervoor gebruikte ik een van de populairste sets uit de januari-juni mini catalogus. De Sweet Strawberry bundle. Gelukkig is deze set zo veelzijdig en geliefd gebleken dat Stampin’ Up! heeft besloten hem in ieder geval nog een jaartje in de collectie te houden.

Sweet Strawberry Bundle

Sweet Strawberry Bundle, foto van Stampin’ Up!

Het fijne aan deze set is dat niet alleen de stempels en de pons in de nieuwe jaarcatalogus staan maar dat ook de bundle in de nieuwe publicatie is opgenomen. Dus ook nadat de mini catalogus niet meer geldig is, kun je het productpakket van de Sweet Strawberry stempels met de Strawberry Builder pons nog kopen met 10% korting ten opzichte van de losse artikelen. Ik hoop dat ik je met mijn voorbeelden duidelijk kan maken waarom deze set juist die investering waard is.

Zomerkoninkjes

Natuurlijk is dit productpakket uitermate geschikt voor zomerse kaarten. De aardbei is immers de zomerkoning en deze staat prominent in de hoofdrol van deze set. De stempelset bestaat uit two-step stempels die zowel los van elkaar gebruikt kunnen worden voor alleen de outlines of juist alleen de vlekken. Maar wanneer je ze combineert ontstaat de prachtige symbiose tussen beide waardoor alles net wat mooier is. Met de pons kun je in 1 keer de aardbei, het kroontje, de bloem en het blad uitponsen om zo je projecten snel meer diepte te geven. Met slechts een paar basiskleuren inkt kun je al heel veel met deze set.

Ieder seizoen

Dat je de set ook kunt gebruiken voor andere seizoenen laat ik in de volgende voorbeelden zien. Door namelijk juist de individuele afbeeldingen te gebruiken zie je dat je met dezelfde layout een kaart kunt maken voor de zomer,

de lente,

en de herfst.

Pattern Party designpapier

Deze voorbeelden zijn mijn interpretaties van de voorbeelden die enige tijd geleden zijn gedeeld door Stampin’ Up! op hun Instagramkanaal. Ik heb steeds de afbeeldingen gecombineerd met ander papier uit de Pattern Party Hostess set. Dit papier is ge-wel-dig! Het is zeker de moeite waard om te proberen een bestelling van € 220,- te plaatsen om zo gratis dit 4-dubbele pak d-esignpapier gratis te kunnen kiezen van je Stampin’ Rewards.

Geen aardbei

In mijn laatste voorbeeld zie je opnieuw een kaart die gemaakt is met de Sweet Strawberry stempelset. Ook hier is geen aardbei te zien en toch is duidelijk hoe leuk deze set is. Laat je dus niet altijd afleiden door 1 afbeelding in een stempelset maar denk ook eens out of the box om zo meer uit je aankopen te halen.

Als je de Sweet Strawberry producten willen aanschaffen dan heb ik hier een link naar een productlijst waar zowel de bundle als de losse artikelen op staan. Jij kunt eenvoudig selecteren of deselecteren wat je wel of niet wilt aanschaffen en je kunt je bestelling uiteraard aanvullen met andere artikelen van jouw verlanglijst.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met me door en mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl.

Tot de volgende keer.

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice