Hallo Prulleke,

Wat hebben we gisteren genoten van de Team Prulleke Online Catalogue Launch Party! Zo veel prachtige voorbeelden en fantastische tips passeerde de revu. Of je nu al jaren knutselt of nog nooit hebt gestempeld. Er was iets bij voor iedereen.

Spelletjes

Natuurlijk moest al die gedeelde informatie ook af en toe onderbroken worden met een spelletje. Daarom hebben we niet alleen live het Pale Papaya spel gespeeld, we hebben ook 2 spellen gehad met vragen om te beantwoorden. Hiervoor hebben jullie nog tot 18.00u vanavond om de antwoorden te mailen aan leonie@prulleke.nl om in aanmerking te komen voor de prijsjes.

Quiz

Het eerste spel dat we deelden was een quiz. Hiervoor had iedere vraag een meerkeuze antwoord dat dan een letter op levert. Wanneer je alle letters verzamelt ontstaan twee woorden. Ik kan je verklappen dat ik gisterenavond al meerder mailtjes heb mogen ontvangen met het juiste antwoord er in. De vragen en meerkeuze antwoorden zijn hier gelinkt.

Raadsel

Het andere spel dat we op deze manier speelden waren raadsels. Hier kreeg je steeds een kryptische omschrijving en moet je niet alleen de naam van het artikel maar ook de pagina waarop deze in de catalogus staat noteren. Je kunt als je geen fysieke pagina ook gebruik maken van de PDF die je vindt op mijn catalogus pagina. Het overzicht van de raadsels is hier.

Prulleke Product Pakket Bloom Where You’re Planted

Je heb ook nog tot en met vandaag om je op te geven voor een Bloom Where You’re Planted Prulleke Product Pakket. Deze bevatten een selectie coördinerende producten uit (of passend bij) de Bloom Where You’re Planted suite of wel het Plantenpost collectiepakket. Het pakket kost € 15,- exclusief verzendkosten en meer informatie over het pakket en eventuele aanvullingen op je bestelling, kun je hier nalezen.

Lekkers van Juul

Dan hadden we natuurlijk de geweldige actie van Lekkers van Juul die 10% korting geeft op je bestelling in juni als je de actiecode PRULLEKE21 gebruikt. Juliet kun je vinden op Facebook en Instagram. En bestellingen kun je doorgeven per mail aan info@lekkersvanjuul.nl

Instapactie

Tot slot nog een herinnering dat je nog tot 31 mei kunt profiteren van extra voordeel als je instapt als demonstratrice. Je kunt dan je eigen starterpakket aan producten uitzoeken uit alle actuele artikelen ter waarde van € 207,- i.p.v. €175,- en hiervoor betaal je slechts €139,-.

Dat was het voor nu even wat betreft de beloofde content. Uiteraard zal er binnenkort een uitgebreider verslag komen met alle verslagen van de Online Catalogue Launch Party en ook zal ik via de verschillende social media kanalen de schitterende voorbeelden delen.

Heel veel succes met de prijsvragen en tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis (genieten in de zon), blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrice