Hallo Prulleke,

Een mooie kaart wil je natuurlijk goed tentoon kunnen stellen. De kaart waar dat het makkelijkste mee kan is een ezelkaart. Vandaag laat ik 3 verschillende manieren zien om die te maken.

Les Shoppes designpapier

De Les Shoppes suite vind je op pagina 30/31 van de jaarcatalogus. Ik was op slag verliefd toen ik hem zag. De schattige winkeltjes, de accessoires, het papier en de glimmende pailletten. Stuk voor stuk geweldig. Het geen dat me echter het meeste aansprak aan deze suite was het prachtige designpapier. En dat wil ik met deze ezelkaartjes even lekker in de schijnwerpers zetten.

Les Shoppes Designpapier 12″x12″, images®Stampin’Up!©2023

Hello-kaart

Mijn eerste kaart was met de meest eenvoudige ezel-methode. De kaart omvouwen en tegen een balkje laten rusten. Om de eenvoud van de kaart te benadrukken koos ik deze prachtige blauw/witte print. Op zich had de kaart weinig anders nodig gehad, maar ik besloot om de scene toch een beetje verder aan te kleden met wat stempels en stansen.

Wish You Were Here-kaart

Als ik deze kaart opnieuw zou maken, zou ik zorgen dat deze wat rechterop stond. Hoewel dit betekent dat de boodschap aan de binnenkant van de kaart meteen gelezen kan worden door iedereen die de kaart ziet, denk ik dat het de kaart wel ten goede zou komen. Dit model is praktisch even makkelijk te maken als de eerste kaart en hij is natuurlijk op wel 1000 verschillende manieren te versieren.

Sweet Treat-kaart

Ook bij deze laatste kaart zou ik het een volgende keer iets anders doen denk ik. Ik zou het paneel dat ik heb geëmbosst iets langer laten. De achterkant, met het witte paneel aan de binnenkant, is nu iets langer. Als beide panelen even lang zijn, stond de kaart, denk ik. wat mooier. Verder ben ik enorm tevreden met dit kaartje.

Namaken

Wil jij een van deze kaarten namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Voor jouw gemak heb ik een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Wanneer je op die boodschappenlijst-link klikt zie je ook een downloadbare versie van de PDF van dit project.

Het tweede hulpmiddel is natuurlijk het filmpje op mijn YouTube-kanaal waarin je ziet hoe ik het kaartje maakte.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Deze maand zijn de Bonusdagen nog aan de gang. Dat betekent dat je een kortingscode ontvangt (per e-mail) voor iedere € 60,- die je uitgeeft. Deze kun je in augustus verzilveren voor € 6,- korting op je aankopen. Er zit geen maximum aan het aantal kortingscodes dat je kunt verdienen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice