Hallo Prulleke,

Vandaag heb ik een hele vrouwelijke kaart voor je geCASEd. Het voorbeeld dat ik had gebruikt staat aan de binnenkant van de kaft van de januari-april 2023 mini catalogus. Het leek me een leuke uitdaging om deze kaart eens heel anders uit te voeren en wel als een mannelijke variant.

Originele kaart

Originele kaart van pagina 2 uit de januari-april 2023 mini catalogus images®Stampin’ Up!©

Hetgeen dat mij zo aansprak aan deze kaart was de manier waarop de achtergrond is gemaakt. Het gebruik van de strookjes die gescheurd en omgevouwen waren vond ik heel apart. Bovendien vond ik alle decoratie die erop geplaatst is ook erg leuk en ik voelde me meteen geroepen om het He’s The Man dessinpapier uit de kast te trekken om een vergelijkbaar effect te maken.

Mijn variant

Zoals ik al zei, wilde ik een mannelijke variant maken van de kaart met in de hoofdrol het He’s The Man dessinpapier. Ik koos een bescheiden kleurenpallet van Cajun Craze, Sahara Sand en Early Espresso. Daarbij besloot ik deze keer het klussen-aan-auto’s-thema te gebruiken. Ik koos de papiertjes die hier het beste bij pasten en sneed reepjes van 1,5 cm. Deze scheurde en vouwde ik volgens het originele voorbeeld en plakte ze op.

Voor de spreuk gebruikte ik dezelfde stansenset (Echt Iets Bijzonders) en technieken als in het voorbeeld. Vervolgens koos ik verschillende die-cut elementen uit het specialty vel van het papierpakket en verzon hoe ik deze om en bij de spreuk wilde plaatsen. Hierbij maakte ik gebruik van zowel Multipurpose Liuqid Glue (Tombow) als zwarte Stampin’ Dimensionals.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst, dat het vandaag de laatste dag is van de Sale-a-bration. Dit is dus de laatste dag dat je bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice