Hallo Prulleke,

Zoals je inmiddels wel hebt gehoord is de tweede Sale-a-bration periode van 2022 aangebroken. Dat betekent dat je van 1 juli tot en met 31 augustus allerlei prachtige artikelen gratis kunt toevoegen aan je bestellingen. De artikelen die je kunt kiezen zijn gebundeld in de Sale-a-bration brochure. Deze kun je online bekijken met deze link.

Inspiratie

Je ziet in de brochure niet alleen de 9 artikelen die je kunt kiezen, de extra stempelset die je als gastvrouw kunt verdienen en de Making Plans collectie die je als bonus krijgt wanneer je tijdens Sale-a-bration instapt. Er staan ook allemaal prachtige voorbeelden in de brochure die zijn gemaakt met deze producten. Deze goudmijn aan inspiratie gebruik ik graag om eens een kaartje te CASE-en.

CASE

Mocht je nog niet bekend zijn met de term CASE, deze staat voor Copy And Share Everything. Het is in feite een legitieme manier om inspiratie van anderen te gebruiken om je eigen kaart te maken. De grootste voorwaarden is dat je altijd eer en credits geeft aan de persoon die het originele ontwerp heeft gedeeld. In mijn geval is dat dus de Sale-a-bration brochure. Je hoeft een kaartje niet 1-op-1 na te maken. Je kunt de verschillende onderdelen die je aanspreken gebruiken en andere producten gebruiken als je dat mooi vindt. Vandaag koos ik er voor om vooral de layout van het gekozen kaartje te gebruiken als startpunt.

Splendid Day kaart

Het originele kaartje dat ik heb gekozen vind je op pagina 8/9 bij de Pool Party & Soft Sea Foam cards & envelopes. Het kaartje staat precies in de naad van de pagina’s. Het heeft een aantal strookjes met daarover takjes, een spreuk en wat bling. Ik vind het een heel elegant kaartje en ik wilde proberen om er zelf ook een te maken.

Originele kaart images®van Stampin’ Up! 2022©

Lovely You

De kaart die ik maakte begon ook met een card & envelope. Deze keer uit de Tea Boutique collectie. Ik koos de Orchid Oasis kaart als uitgangspunt. Deze wilde ik echter niet combineren met Tea Boutique designpapier. In plaats daarvan koos ik voor het Hues of Happiness designpapier. Hieruit koos ik enkele velletjes die ik mooi vond passen bij de basiskaart en ik sneed er strookjes van. Omdat er niet echt een neutrale kleur in het papier zat om op te halen, besloot ik de Granny Apple Green kleur uit de blaadjes van het designpapier te herhalen voor de spreuk en de mat achter de spreuk.

Hoewel ik de takjes en bloemetjes aanvankelijk in Gorgeous Grape had gestempeld besloot ik dat die kleur toch te hard was voor deze kaart. Daarom stempelde ik alles opnieuw in Fresh Freesia. Dit vond ik ook echt een verbetering. Als laatste plakte ik wat Glossy Dots op de kaart. Gorgeous Grape kleurige in de hartjes van de bloemen en nog een paar Balmy Blue dotjes her en der op de kaart.

Hoe vind je hem geworden? Laat het me gerust weten in de comments onder dit bericht.

YouTube

Wil je zien hoe ik dit kaartje maak? Dat kan! ik heb er namelijk een YouTube filmpje van gemaakt.

Vind je het leuk om filmpjes van me te zien? Vergeet dan niet om op de abonneer knop te drukken. Elke dinsdag en vrijdag upload ik een nieuw filmpje voor je. En wist je dat je me ook iedere week live kunt zien knutselen? Op woensdagavond ben ik namelijk iedere week om 20:00uur op de Prulleke Facebook Pagina in een Live uitzending te zien. Zo kan ik nog meer creativiteit en gezelligheid delen.

Volop manieren om samen met me te knutselen. Hopelijk kan ik je binnenkort ook begroeten op een van die kanalen.

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice