Hallo Prulleke,

Het leukste aan een kadootje is het geven ervan. Het op een na leukste is het uitpakken. Een mooie verpakking maakt beide onderdelen net wat specialer. Daarom laat ik vandaag graag zien hoe ik dit leuke doosje maakte voor een klein geschenk.

Holographic Trio Specialty Paper

Holographic Trio Specialty Paper® van Stampin’ Up!©2023

Natuurlijk is de keuze van het materiaal heel belangrijk bij de uitstraling van je verpakking. Ik wilde dat het doosje er aan de buitenkant wat neutraler uitzag maar dat het wel degelijk een impact zou hebben wanneer het was geopend. Ik koos daarom voor het Holographic Trio Specialty Paper. Dit papier is als een volledig vel nogal overweldigend maar in kleinere hoeveelheden is het een prachtige opvallend accent. Om mijn gewenste effect te krijgen besloot ik het papier zo te gebruiken dat de holografische kant de binnenkant van mijn doosje vormde.

Doosje

Het ontwerp van dit doosjes is een beetje gebaseerd op een ringdoosje. Ik wilde dat het zou openen aan de bovenkant en zo naar de zijkanten zou kunnen worden geopend. Eigenlijk bestaat het dus uit een eenvoudig binnendoosje met daaromheen twee halve deksels. De schuine kanten vormen een leuke driehoek die puur voor de look zijn toegevoegd. Omdat de maten nauwkeurig zijn genomen, blijft het doosje zonder een speciale sluitmechanisme dicht. De Best Label ponsjes zijn ter decoratie toegevoegd. Je zou deze ook kunnen gebruiken om een initiaal van de ontvanger op te stempelen met de Alphabest stempelst om het kadootje zo nog persoonlijker te maken.

Namaken

Wil jij deze verpakking namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik link voor je gemaakt naar mijn Stampin’ Up! site. Je vindt daar dit project met de boodschappenlijst van gebruikte producten en een gratis downloadbare PDF van de werkbeschrijving. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Wil je vervolgens iets aanschaffen om zelf ook creatief aan de slag te kunnen, dan vind je onder het filmpje links naar de webshop. Vergeet niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice