Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik de officiële aankondiging van de Words of Cheer workshop. Deze workshop omvat 4 kaarten waarvan er 2 een fancy fold zijn. Aangezien je nog maar tot en met aanstaande zaterdag hebt om je er voor op te geven leek het me slim om je nog een keer te herinneren aan deze superleuke workshop.

Words of Cheer bundle

Op pagina 20 van de juli-december mini catalogus zie je de Words of Cheer stempelset. De set bevat een grote bos bloemen en een mooi aantal kerstspreuken. Ook zitten er een aantal kleiner stempels in om je afbeelding meer aan te vullen of in te kleuren. Passend bij de stempelset horen de coördinerende Christmas Cheer stansen. De stansenset bevat snijmallen om de afbeeldingen uit te snijden maar ook een hoop kleine aanvullende stansjes. De meest opvallende stansen uit deze set zijn echter de woordstansen. Deze snijden zowel de woorden Happy als Cheer uit met een daarbij passende versierde outline laag voor nog meer mogelijkheden. Hierop kun je ook weer heel leuk de kleine stansjes verwerken voor meer detail en diepte.

De Words of Cheer stempelset en Christmas Cheer stansensets zijn individueel te verkrijgen. anneer je ze allebei wilt hebben is het slimmer om de bundle te kopen omdat je daarmee 10% op de individuele kosten bespaart. 

Words of Cheer bundle, foto van Stampin’ Up!©2021

Projecten

Tijdens de workshop zal ik steeds stap-voor-stap de kaarten die ik heb ontworpen met je maken. Hierdoor zul je met eigen ogen zien hoe makkelijk het is en zul je je zelfverzekerd voelen. Natuurlijk deel ik tijdens het stempelen tips en help ik je om het beste resultaat te behalen. Daarnaast deel ik bovendien wat extra voorbeelden om te laten zien hoe je de producten nog meer kunt combineren. Hierdoor kom je met meer inspiratie thuis dan alleen de projecten die je gaat maken. Ik zal naast twee reguliere kaarten ook twee fancy fold kaarten delen. Omdat ik er volop bij ben om je te begeleiden en helpen is deze workshop ook geschikt voor beginners.

Sneak Peek van de projecten

Deelnemen

De workshop zal plaats vinden op zondag 14 oktober en duurt van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. Heb je zin om mee te doen met deze leuke workshop? Je kunt je tot 30 oktober opgeven om mee te doen door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl of door me te appen. De kosten voor de workshop zijn €25,-.

Betaling

Kort na de aanmelddeadline zal ik facturen sturen met alle betaalinformatie daarop. Wanneer deze is voldaan, is je deelname gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om samen te knutselen.

Alternatieven

Mocht je deze keer niet mee kunnen of willen doen maar lijkt het je wel leuk om een keer een workshop bij me te volgen dan heb ik nog de volgende alternatieve opties voor je:

Workshop op een ander moment

Als het je beter schikt om deze workshop op een ander moment te doen, dan kunnen we daar een andere datum voor plannen. Jij zorgt dan voor minimaal 3 deelnemers en dan kan er of bij mij of bij jou thuis geknutseld worden.

Andere workshop

Als deze stempelset niet jouw smaak is of de workshop zelf lijkt je niks, kijk dan eens in mijn Evenementenkalender. Daarin vind je een overzicht van de aankomende workshops. Misschien staat daar iets in dat beter bij je past. Als het nog niet naar je zin is, neem dan gerust contact op met me. Wellicht kan ik speciaal voor jou en minimaal 3 anderen een hele leuke workshop verzinnen die wel is zoals je zou willen.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan kun je dat aan me doorgeven door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl, me een WhatsApp bericht sturen of op een andere manier contact op nemen met me. Ik maak graag wat tijd vrij om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice