Hallo Prulleke,

Misschien heb je het van de week toevallig al gezien op de site maar ik heb weer workshops in de planning staan! Ik weet het, het heeft veel te lang geduurd. Maar gelukkig hoef je er niet heel lang op te wachten want de eerste vier heb ik gepland voor begin april.

Rainbow of Happiness workshop

De eerste workshop die ik weer wil geven draait helemaal om de Rainbow of Happiness bundle. Deze set staat in de januari-juni 2022 mini catalogus op pagina 18. Hij is het summum van vrolijk optimisme en positiviteit en dat kunnen we op dit moment allemaal wel gebruiken, toch? Regenbogen worden universeel als hoopvol en blij gezien en dat leek me dus een perfecte start voor mijn workshops in 2022.

Rainbow of Happiness bundle®, foto van Stampin’ Up!©2022

Wanneer is de workshop

De Rainbow of Happiness workshop zal ik op twee momenten aanbieden om zo jouw mogelijkheid om mee te kunnen doen, te verdubbelen. Je kunt meedoen bij mij thuis aan de keukentafel op zaterdag 2 april van 14:00 – 16:00u of op zondag 3 april van 10:00-12:00u. Ik heb plaats voor 6 personen en vol = vol.

Nog een workshop

De Rainbow of Happiness workshop is echter niet de enige workshop die ik vandaag wil aankondigen. Op donderdag 7 april van 19:30 – 21:30u en op zondag 10 april van 10:00 – 12:00u kun je namelijk meedoen aan de Abstract Beauty workshop. Deze workshop draait helemaal om mijn favoriete suite uit de januari-juni 2022 mini catalogus. Er is zo veel mogelijk met de stempels en het papier alleen al! Ik kan niet wachten om je te laten zien wat je hier allemaal mee kunt maken.

Iedereen is welkom

Mijn workshops zijn opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ik begin eenvoudig zodat je je meteen zeker voelt met de materialen. Daarna bouw ik op in niveau. Dit betekent dat je ongeacht je ervaring mee kunt doen met mijn workshops. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gestempeld kun je aanschuiven en ga je met prachtige kaarten naar huis. De workshops zijn ook leuk als je al meer ervaring hebt en zijn ook voor collega demonstratrices toegankelijke. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of je eigen business te promoten.

Kosten

Workshops kosten €25,- per persoon. Hiervoor krijg je de benodigde materialen, koffie, thee of frisdrank, iets te knabbelen, een PDF van de projecten en een onvergetelijke, gezellige knutseltijd. Om te zorgen dat iedereen genoeg werkruimte heeft en de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, heb ik voldoende plaats voor 6 deelnemers per evenement. Neem dus gezellig een vriendin mee en deel deze leuke ervaring samen.

Opgeven

Wil je mee doen? Stuur me dan meteen een mailtje om je op te geven (leonie@prulleke.nl). Je hebt nog maar tot zondag 20 maart om dat te doen. Dit is in verband met de tijd die het kost om de materialen te bestellen en de pakketjes in orde te maken. Ik maak een factuur nadat je je hebt aangemeld en wanneer je betaling is ontvangen, uiterlijk op maandag 21 maart, is je plaatsje gereserveerd. Mocht je nog wat spulletjes van Stampin’ Up! willen bestellen, dan kun je me die ook meteen doorgeven. Ik zorg dan dat je jouw spulletjes, mits voorradig, meteen kunt meenemen na de workshop. Uiteraard kun je tijdens de workshop ook een bestelling plaatsen. Let hierbij wel op dat per 1 april de verzendkosten van Stampin’ Up! van € 5,95 naar € 7,95 per order gaan.

Wil je liever een workshop met me inplannen op een ander moment, dan zijn mijn workshops op afspraak een perfecte uitkomst voor je. Neem gerust contact op met me om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet ze te stellen. Ik help je graag.

Voor nu wens ik je alvast veel knutselplezier en tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice