Hallo Prulleke,

Ben jij iemand die wel graag een keer zou willen knutselen maar een workshop nog te groots vindt? Dan is Koffie en een Kaartje de oplossing voor je.

Voor wie is het bedoeld?

Koffie en een Kaartje is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het kaarten stempelen. Zeker als beginner is het fijn om op deze manier eens te oefenen met de materialen van Stampin’ Up! Je kunt al je vragen stellen en zelf de kwaliteit ervaren van de producten. Bovendien merk je hoe leuk en eenvoudig het is om zelf kaarten te maken. Mocht je iets willen weten over een product dat we niet hebben gebruikt, dan kun je gewoon je vraag stellen. Omdat ik deze Koffie en een Kaartje-sessies bij mij thuis geef, kan ik eenvoudig naar mijn werkkamer gaan om te pakken waar je vragen over hebt (mits ik het heb). Op die manier kan ik je antwoord kan geven, iets kan toelichten, of het je zelf kan laten uitproberen.

Mocht je al ervaring hebben met kaarten maken, dan is Koffie en een Kaartje nog steeds leuk! Samen knutselen is altijd gezelliger dan alleen en omdat het maar een uurtje duurt hoef je niet een hele dag vrij te plannen. Bovendien is het fijn dat je zonder eerst te hoeven ontwerpen of uren zoeken naar inspiratie, meteen aan de slag kan met een leuk project in een compleet pakket.

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessie leer je twee eenvoudige kaarten te maken. Hierbij gebruiken we voornamelijk eenvoudige technieken en basis materialen. Denk aan stempels, inkt, alcohol stiften, ponsen en eventueel stansen. We maken zeker gebruik van het papier van Stampin’ Up! Hierbij moet je denken aan het stevige kaartkarton en prachtige designpapier.

Ik zorg dat er pakketjes klaar liggen met alle benodigde materialen. Alle overige gereedschappen, stempels etc. zullen op tafel staan voor gezamenlijk gebruik. Uiteraard ben ik er zelf bij om alles stap voor stap voor te doen en je te helpen met tips en technieken zodat jij meteen een succesvolle ervaring hebt. Mocht je vragen hebben, dan ben ik er om ze te beantwoorden en je te helpen.

Koffie en een Kaartje voorbeelden zoals we ze hebben gemaakt op 16 september 2021

Wat zit er nog meer bij?

Natuurlijk zou het geen Koffie en een Kaartje zijn zonder iets te drinken. Hierbij wil ik meteen de thee-drinkers geruststellen en vermelden dat er niet alleen koffie is. Je kunt ook thee, frisdrank of water kiezen. Het is puur voor de allitteratie dat het Koffie en een Kaartje heet. Overigens krijg je bij je drankje ook iets te knabbelen hoor. Dit is even een momentje om te genieten en te ontspannen.

Kan ik ook een bestelling plaatsen?

Uiteraard! Mocht je het zo leuk vinden dat je zelf thuis verder wilt knutselen, dan kun je een bestelling van Stampin’ Up! producten bij me plaatsen. Wil je liever eerst de catalogi thuis rustig bekijken, dan kan dat uiteraard ook.

Waar moet ik naartoe?

Wil je meedoen met een van de onderstaande Koffie en een Kaartje sessies dan kun je je aanmelden door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl. Ik heb plaats voor 6 personen en vol=vol. Op die manier weet ik zeker dat ik iedereen voldoende aandacht kan geven en dat je genoeg ruimte hebt om comfortabel te werken. Je bent welkom bij mij thuis aan de keukentafel.

Hier moet je wezen!

Het adres is Mantualaan 6 in Eindhoven.

Wanneer zijn de komende Koffie en een Kaartje momenten?

Ik ga om de week Koffie en een Kaartje geven. Dus er zijn voldoende momenten om je op te geven. Je bent vanaf 15 minuten voor aanvang welkom zodat we ook echt op tijd kunnen beginnen.

  • donderdag 7 april 10:00 – 11:00u
  • donderdag 21 april 10:00 – 11:00u
  • donderdag 5 mei 10:00 – 11:00u
  • donderdag 19 mei 10:00 – 11:00 u
  • donderdag 2 juni 10:00 – 11:00u
  • donderdag 16 juni 10:00 – 11:00u
  • donderdag 30 juni 10:00 – 11:00u

Wat kost het?

De altijd belangrijke vraag: wat kost het? Deelname aan Koffie en een Kaartje kost slechts € 7,00. Inclusief je natje en je droogje, alle materialen die je gebruikt en bergen gezelligheid.

Hoe kan ik me aanmelden?

Zoals ik hierboven al zei, je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Leonie@prulleke.nl. Laat weten op welke datum je komt en met hoeveel personen. Het is natuurlijk altijd gezelliger om meteen een vriendin mee te nemen, toch?

Mocht ik iets vergeten zijn te vermelden, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice