Prulleke Workshopdag

Featured Image

Wil jij graag onbezorgd knutselen met nieuwe materialen maar word je steeds onderbroken door dagelijkse belemmeringen? Zou je graag met anderen willen creeëren maar ken je geen creatieve mensen in je omgeving? Wil je een leuke dag met een vriendin beleven en eens iets nieuws proberen? Of kun je niet wachten om weer af te spreken met andere Stampin’ Up! demonstratrices? Dan is de Prulleke Workshopdag de uitkomst!

Wanneer?

De tweede Prulleke Workshopdag zal gehouden worden op zaterdag 19 november 2022 van 10.00 tot 16.00u. De eerste vond plaats op 18 juni 2022 en je kunt hier alles over terug zien en lezen in dit bericht. Aangezien het meteen een succes was en de deelnemers enthousiast waren wilde ik nog vaker een dergelijke workshopdag houden. Vooralsnog kun je de datum alvast in je agenda blokkeren. Houd de site goed in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief om te zorgen dat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen.

Voor wie?

Kom genieten van een dag creatief knutselplezier met gelijkgestemde mensen. Beleef de pret met een vriendin, familielid of leuke collega of kom alleen en maak contact met nieuwe mensen die ook graag creatief bezig zijn. Ben je collega-demonstratrice, ook dan ben je van harte welkom. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of om je eigen business te promoten.

Deze foto is genomen tijdens de eerste Prulleke Workshopdag op zaterdag 18 juni 2022.

Wat gaan we maken?

Gedurende een workshopdag kun je zelfstandig werken aan een aantal prachtige projecten. Ik zorg voor één uitgebreider project dat wat meer tijd nodig zal hebben maar natuurlijk is een workshop niet compleet als we niet ook een aantal kaarten maken. Wat de projecten precies zijn, zul je op de dag zelf pas ontdekken. Het zal je echter niet verbazen dat met een datum zo dicht tegen december aan, dat de projecten een kerstthema hebben. Ik ga me vooral focussen op de producten uit de Santa Express suite. Deze staat in de juli-december mini catalogus op pagina 16-18. Ik zal echter ook andere kerststempelset en -producten toevoegen.

Santa Express suite®, foto van Stampin’ Up!©2022

Moet ik iets meenemen?

De benodigde verbruiksmaterialen die je nodig hebt voor de projecten zitten in het pakketje dat je zult ontvangen op de workshopdag. Wanneer je alles hebt gemaakt, zul je zelfs nog materialen over hebben waar je thuis verder mee kunt knutselen. Overige materialen en gereedschappen kun je van mij gebruiken. Denk er wel aan om zelf je basismaterialen mee te nemen. Een week voor de workshop ontvang je de lijst met alle materialen die we gaan gebruiken. Als je materialen van die lijst hebt, mag je ze meenemen om zo wachten op gedeelde materialen en gereedschappen te verminderen.

Kan ik dat wel?

De projecten maak je aan de hand van duidelijke instructies. Mocht je vragen hebben, dan loop ik bovendien rond om je te assisteren. Aarzel dus niet om aan de bel te trekken als je ergens niet zeker van bent en help ook een ander als je merkt dat ze het moeilijk vinden. Of je nu nog nooit iets hebt gemaakt of zelf demo bent met jaren ervaring onder de riem, er is een plekje voor jou tijdens deze workshopdag. Samen maken we er een geweldige dag van!

Hoe zit het met de innerlijke mens?

Natuurlijk wil je tijdens zo’n lange dag ook een natje en een droogje! Ik zorg voor koffie, thee en water gedurende de dag en er zal bovendien een uitgebreid lunchbuffet zijn. Je hoeft dus geen honger te lijden tijdens het knutselen. Mocht je allergieën of speciale dieetwensen hebben, geef dat dan aan bij de aanmelding zodat we kunnen proberen daar rekening mee te houden.

Gedeelte van het lunchbuffet tijdens de eerste Workshopdag van 18 juni 2021

Waar wordt de Prulleke Workshopdag gehouden?

De Prulleke Worshopdag wordt gehouden in Eindhoven. Hiervoor heb ik opnieuw zaal 4 van ’t Trefpunt, Belgiëplein 20 gehuurd.

Aanmelden

Heb je er al zin in? Ik OOK! Je kunt je daarom ook vanaf nu registreren om mee te doen. Klik op de link naar het aanmeldformulier en geef je op! Vergeet ook niet om een vriendin, collega of creatief familielid mee te vragen. Samen knutselen is het leukste. Kort na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je een betaalverzoek van me. Zodra deze is voldaan, is je plaatsje gereserveerd.

Ik kijk er naar uit je te begroeten op een Prulleke Workshopdag!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice