Prulleke Workshopdag

Wil jij graag onbezorgd knutselen met nieuwe materialen maar word je steeds onderbroken door dagelijkse belemmeringen? Zou je graag met anderen willen creeëren maar ken je geen creatieve mensen in je omgeving? Wil je een leuke dag met een vriendin beleven en eens iets nieuws proberen? Of kun je niet wachten om weer af te spreken met andere Stampin’ Up! demonstratrices? Dan is de Prulleke Workshopdag de uitkomst!

Wanneer?

Op zaterdag 18 juni 2022 zal de eerste Prulleke Workshopdag gehouden worden van 10.00 tot 16.00u.

Voor wie?

Kom genieten van een dag creatief knutselplezier met gelijkgestemde mensen. Beleef de pret met een vriendin, familielid of leuke collega of kom alleen en maak contact met nieuwe mensen die ook graag creatief bezig zijn. Ben je collega-demonstratrice, ook dan ben je van harte welkom. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of om je eigen business te promoten.

Wat gaan we maken?

Gedurende deze dag kun je zelfstandig werken aan een aantal prachtige projecten. Dit alles met de schitterende Hues of Happiness suite in de hoofdrol.

Hues of Happiness suite®, foto van Stampin’ Up! 2022©

Moet ik iets meenemen?

De benodigde verbruiksmaterialen die je nodig hebt voor de projecten zitten in het pakketje dat je zult ontvangen op de workshopdag. Wanneer je alles hebt gemaakt, zul je zelfs nog materialen over hebben waar je thuis verder mee kunt knutselen. Overige materialen en gereedschappen kun je van mij gebruiken. Denk er wel aan om zelf je basismaterialen mee te nemen. Een week (of twee) voor de workshop ontvang je de lijst met alle materialen die we gaan gebruiken. Als je materialen van die lijst hebt, mag je ze meenemen om zo wachten op gedeelde materialen en gereedschappen te verminderen.

Kan ik dat wel?

De projecten maak je aan de hand van duidelijke instructies. Mocht je vragen hebben, dan loop ik bovendien rond om je te assisteren. Aarzel dus niet om aan de bel te trekken als je ergens niet zeker van bent en help ook een ander als je merkt dat ze het moeilijk vinden. Of je nu nog nooit iets hebt gemaakt of zelf demo bent met jaren ervaring onder de riem, er is een plekje voor jou tijdens deze workshopdag. Samen maken we er een geweldige dag van!

* We gaan niet werken met deze producten tijdens de Prulleke Workshopdag.

Hoe zit het met de innerlijke mens?

Natuurlijk wil je tijdens zo’n lange dag ook een natje en een droogje! Ik zorg voor koffie, thee en water gedurende de dag en er zal bovendien een uitgebreid lunchbuffet zijn. Je hoeft dus geen honger te lijden tijdens het knutselen. Mocht je allergieën of speciale dieetwensen hebben, geef dat dan aan bij de aanmelding zodat we kunnen proberen daar rekening mee te houden.

Waar wordt de Prulleke Workshopdag gehouden?

De Prulleke Worshopdag wordt gehouden in zaal 4 van:

’t Trefpunt
Belgiëplein 20
Eindhoven

Kosten

De kosten van deze geweldige dag inclusief materialen en lunch zijn €75,- per persoon. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een factuur en zodra deze is overgemaakt, is je plaatsje gereserveerd. De facturen dienen uiterlijk op 31 mei te zijn voldaan in verband met het bestellen van de materialen.

Samengevat

Deelname aan de Prulleke Workshopdag geeft je

  • een uitgebreid materialen pakket
  • duidelijk projectinstructies
  • koffie/thee/water
  • een heerlijke lunch met soep en broodjes
  • een gezellige, ontspannen dag met creatieve mensen

Schrijf je hier in om mee te doen met de workshopdag van 18 juni 2022!

Inschrijven is mogelijk tot en met 29 mei 2022.

Ik kijk er naar uit je te begroeten op de Prulleke Workshopdag!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice