Hallo Prulleke,

Tot en met aanstaande zondag kun je je nog opgeven voor het Artfully Composed Prulleke Product Pakket. Hier heb ik gisteren een Facebook Live uitzending mee gedaan. De producten uit deze suite zijn heel kleurrijk en tropisch. Ik word er vrolijk van als ik er naar kijk en daarom wil niet dat je ze mist. Het Prulleke Product Pakket samengesteld op basis van dit geweldige papier en bevat ook alle andere verbruiksartikelen uit de suite.

Prulleke Product Pakket

In dit pakket zitten allerlei verbruiksartikelen die op elkaar zijn afgestemd. Omdat het steeds gaat om een deel van een volledig pakket, betekent het dat de prijs ook maar een fractie is van het geheel. Maar met een beetje van alles kun je wel overal een keer mee werken.

Artfully Composed

Het nieuwste pakket dat ik heb samengesteld is op basis van het Artfully Composed designpapier gecombineerd. Deze is afkomstig uit de januari-juni mini catalogus. In het pakket zit niet alleen een bemonstering van het designpapier, het is aangevuld met allerlei andere geweldige Stampin’ Up! artikelen. Zo zit er bijpassend kaartkarton, vellum, lint, faux sea glass shapes en uitgestanste vormen in het pakket.

Artfully Composed Prulleke Product Pakket

Exclusief

Zoals ik al zei zitten er in het Prulleke Product Pakket alleen verbruiksmaterialen. Je kunt er nog voor kiezen om je pakket aan te vullen met overige coördinerende artikelen zoals inkt, stempels en stansen. De dessins zijn perfect om met van allerlei producten te combineren maar je kunt echter ook al prima creatief aan de slag zonder extra investering.

Voordelen

Met het Prulleke Product Pakket heb je een mooie selectie op elkaar afgestemde producten. Zo heb je voldoende materiaal om heel wat prachtige projecten te maken. Om je daarbij op weg te helpen zal ik 4 weken lang iedere maandag 1 videotutorial naar je toesturen om je wat inspiratie te bieden.

Kosten

Natuurlijk is het nu ook belangrijk om te weten wat dit prachtigs je allemaal gaat kosten.  Een kit zal € 15,- kosten. Dit is exclusief verzendkosten. Als je hem dus bij mij thuis komt afhalen blijft het bij de € 15,-. Moet ik hem aan je versturen, dan bereken ik alleen de daadwerkelijke verzendkosten. Als het per brievenbuspost kan, zal ik dat doen. Wil je je bestelling echter aanvullen met bijvoorbeeld de stempels en wat inkt en het wordt een pakketje, dan bereken ik die kosten aan je door. De verzendkosten zijn maximaaal € 5,75 voor een pakje dat wordt bezorgd door DHL.

Deadline

Je kunt je nog tot zondag 20 maart 2022 opgeven voor de kit. Op donderdag 31 maart zal ik de kits uiterlijk verzenden en op maandag 4 april kun je het eerste filmpje van me in je inbox verwachten.

Geef je dus snel je bestelling voor het Prulleke Product Pakket door via leonie@prulleke.nl, eventueel aangevuld met een bestelling van ander Stampin’ Up! producten en laten we samen genieten van deze steengoede artikelen.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice