Hallo Prulleke,

Tot en met aanstaande zondag kun je je nog opgeven voor het Abstract Beauty Prulleke Product Pakket. Hier heb ik afgelopen vrijdag een filmpje mee gemaakt op YouTube en gisteren een Facebook Live uitzending mee gedaan. Ik ben namelijk hoteldebotel op de producten uit deze suite en ik wil niet dat je ze mist. Daarom heb ik ook een Prulleke Product Pakket samengesteld op basis van dit geweldige papier. Mocht je het nog niet gezien hebben dan vertel ik je er in dit bericht graag wat meer over en ik zal een paar suggesties geven van artikelen die perfect passen bij het Abstract Beauty Prulleke Product Pakket.

Inhoud

Zoals ik in dit bericht al vermeldde zitten er alléén verbruiksartikelen in de kit. Deze kun je eventueel aanvullen met andere (coördinerende) producten. Hier zal ik verderop wat suggesties voor geven. Het Prulleke Product Pakket bevat gedeelde pakketten, waardoor je van alles een beetje ontvangt. Je ontvangt in het Abstract Beauty Prulleke Pruduct Pakket 1 vel van de verschillende designpapiertjes van het Abstract Beauty designpapier, verschillende vellen kaartkarton in bijpassende kleuren, een strip adhesive-backed Hexagons, een meter Just Jade gevlochten lint met goudaccent en een aantal uitgestanste vormen. (Deze heb ik vergeten te vermelden in het originele bericht.) Met dit pakket heb je een mooi pakket coördinerende materialen om heel wat prachtige projecten mee te maken.

Abstract Beauty Prulleke Product Pakket

Uitbreiden

Om je op gang te helpen met het Product Pakket zal ik iedere maandag een tutorial filmpje mailen naar je. In de filmpjes gebruiken ik uiteraard ook wat extra onderdelen van de suite om deze verder toe te lichten maar ook zonder deze aanvullende artikelen, kun je het Prulleke Product Pakket gebruiken om mooie dingen te maken. Je kunt het pakket makkelijk combineren met stempels en inkt die je al hebt. Toch zal ik hieronder een aantal van de aanvullende artikelen noemen waar mee je je pakket kunt aanvullen.

Hello Beautiful bundle

Het eerste wat ik ga aanraden bij dit Prulleke Product Pakket is natuurlijk de bundle uit de coördinerende suite. Deze bestaat uit de Hello Beautiful stempelset en bijpassende Beautiful Shapes stansen. Deze producten zijn individueel verkrijgbaar maar je kunt ze ook als bundle kopen waardoor je 10% bespaart op de individuele aankoopprijs. De stempelset bevat allerlei vlekken en kriebels die je op talloze manieren kunt combineren. Ook zitten er een aantal leuke en originele spreuken in de stempelset. Je kunt hem voor verschillende gelegenheden gebruiken. De stansen set bevat een aantal grafische vormen (cirkels, hexagons en gedeeltes van hexagons) die je kunt blijven combineren. Tot slot zitten er 3 etiket vormen in die niet alleen de vorm uitsnijden maar er ook een lijn in embossen. Heel gaaf!

Hello Beautiful Bundle®, foto van Stampin’ Up!©

Abstract Beauty Ephemera Pack

In de suite zit een ephemera pack. Dit zijn een aantal verschillende vellen met voorgedrukte en gestanste elementen. Een aantal hebben gouden accenten, een aantal zijn gedrukt op vellum maar ze zijn allemaal prachtig. Het is een makkelijke manier om je kaart te versieren. Zeker als je de stempels niet hebt.

Abstract Beauty Ephemera®, foto van Stampin’ Up!©

Abstract Beauty Cards & Envelopes

Aanvankelijk overwoog ik om deze aan het pakket toe te voegen maar een set kaarten en enveloppen bevat allemaal unieke ontwerpen. Ik kon niet kiezen en daarom besloot ik dat het slimmer was om ze als aanvulling op het pakket te houden. De kaarten zijn prachtig en stevig en hebben ofwel een ombre kleurverloop of een watercolour vlekt in het midden van de voorkant van de kaart. Ook de enveloppen zijn voorzien van verschillende kleurrijke prints die de kaarten mooi aanvullen. Als je nieuw bent in kaartenmaken dan is dit een perfect startpunt omdat je niet met een blanco vel hoeft te beginnen maar kunt voortbouwen op de ondergrond die er is.

Abstract Beauty Cards & Envelopes®, foto van Stampin’ Up!©

Inkt

Zoals altijd zal ik ook hier de verschillende kleuren inkt noemen die in het papier voorkomen. Niet omdat je ze allemaal nodig hebt of omdat het niet mooi is als het niet exact matcht. Ik doe dit zodat je alle informatie hebt en zelf de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. De kleuren in het designpapier zijn:

  • Balmy Blue
  • Basic Black
  • Blushing Bride
  • Crushed Curry
  • Just Jade
  • Magenta Madness
  • Misty Moonlight
  • Night of Navy
  • Pumpkin Pie
  • en Basic White

Nogmaals het is niet NODIG om alle kleuren te hebben. Met een aantal kleuren kom je al een heel eind.

Kosten

Mocht je interesse hebben in het Prulleke Product Pakket dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat dit prachtigs je allemaal gaat kosten. Een kit zal € 15,- kosten. Dit is exclusief verzendkosten. Als je hem dus bij mij thuis komt afhalen blijft het bij de € 15,-. Moet ik hem aan je versturen, dan bereken ik alleen de daadwerkelijke verzendkosten. Als het per brievenbuspost kan, zal ik dat doen. Wil je je bestelling echter aanvullen met bijvoorbeeld de stempels en wat inkt dan kunnen de kosten wat hoger worden afhankelijk van het gewicht en de maat van het pakket. Wanneer het niet meer door de brievenbus past, wordt het een pakketje. De verzendkosten daarvoor zijn maximaaal € 5,75 en het pakje wordt dan bezorgd door DHL.

Deadline

Je kunt je nog tot zondag 20 februari 2022 opgeven voor de kit. Op donderdag 3 maart zal ik de kits uiterlijk verzenden en op maandag 7 maart kun je het eerste filmpje van me in je inbox verwachten.

Geef je dus snel je bestelling voor het Prulleke Product Pakket door via leonie@prulleke.nl, eventueel aangevuld met een bestelling van ander Stampin’ Up! producten en laten we samen genieten van deze steengoede artikelen.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice