Hallo Prulleke,

De afgelopen paar maandagen heb ik geprobeerd om een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven van de kits die op 1 juni zijn toegevoegd aan het Stampin’ Up! assortiment. Nu ik de algemene informatie heb gedeeld in dit bericht en vervolgens alle stamping kits heb gedeeld in het bericht van vorige week en de week ervoor, is het nu tijd om de non- stamping kits eens wat beter te bekijken.

Non-Stamping kits

Zoals de naam al doet vermoeden heb je bij het assembleren van deze kits geen stempels nodig. Deze zitten dan ook niet inbegrepen in de kit, wat ze wat betreft nog aantrekkelijker maakt. De spreuken zijn toegevoegd in de vorm van geprinte labels die je vaak alleen hoeft uit te drukken. Non-stamping kits zijn niet alleen ideaal voor snelle projecten voor nieuwe knutselaars, ze zijn ook perfect om met kinderen een keer te proberen. Laten we ze daarom vandaag in alfabetische volgorde beter bekijken.

Kerchief kit

Is het feest of wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Je maakt daar passende kaarten voor met de Kerchief kaartkit. De kaarten uit deze set zijn makkelijk om in elkaar te zetten en zien er toch heel verzorgd uit. Breng gestanste rozen en groen in laagjes aan op de met vintage zakdoekjesprint bedrukte basiskaarten De set bevat gedrukte boodschappen in Engels Frans en Duits. Deze set is enkele jaren geleden aangeboden als Sale-a-bration artikel dus wellicht weet je al hoe leuk deze is. Wil je een herinnering? In dit filmpje laat Sara Douglas (CEO van Stampin’ Up!) zien hoe de kit werkt.

Notes of Cheer kit

Deel je feestvreugde met de Notes of Cheer kit. Deze set bevat een prachtig scala aan kleurrijke vlinders. Alle delen zijn al bedrukt en gestanst, zodat je meteen aan de slag kunt. De kaart in de vorm van een vlinder zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger! De spreuken rondom de thema’s liefde en steun zijn niet alleen gedrukt in het Engels, Frans en Duits maar ook in het Nederlands. In dit filmpje zie je precies hoe de kit werkt.

Petal Notes kit

Je maakt de mooiste fleurige kaarten met de Petal Notes kaartkit. Deze kaarten maak je in een handomdraai en ze zien er prachtig uit als ze af zijn. Plak kleurige lasergesneden stickers in laagjes op de bedrukte basiskaart en doe er een gedrukte boodschap naar keuze bij. Met deze vrolijke kaarten tover je een glimlach op het gezicht van de ontvanger èn jij kunt dan weer met trots vertelen dat je er met hart en ziel aan hebt gewerkt. De spreuken zijn geschikt voor alle gelegenheden en zijn gedrukt in Engels, Frans, Duits en Nederlands. In dit filmpje zie je hoe je de kaartjes kunt maken.

Precious Parcel kit

Dit is weer een kit die eerder is aangeboden als Sale-a-bration artikel een aantal jaren geleden. Met deze set maak je zelf unieke pocket kaarten. De gestanste antieke brievenbussen kunnen als envelop èn als basiskaart worden gebruikt. Maak een briefje met vinatagelook en doe dat in de brievenbus. Versier je briefjes met de stijlvolle gestanste rozen en afbeeldingen met postthema. Als je je prachtige creaties wilt beschermen of je per post wilt sturen, dan gebruik je gewoon de bedrukte enveloppen uit de set. Superhandig!. De gedrukte spreuken in deze kit zijn zin het Engels, Frans en Duits. De kit kun je in detail bekijken in dit filmpje.

Voor slechts €14,50 per kit is dit de makkelijkste en goedkoopste manier om eens samen met je vriendinnen aan het knutselen te gaan. De projecten zijn snel en eenvoudig te maken met heldere instructie die in de kit zijn inbegrepen. Wat is er nou leuker dan samen iets creatiefs te doen?

Nu ik je alle kits heb laten zien, ben ik heel erg benieuwd wat jouw favoriete kit is. Hou je meer van het gemak van de non-stamping kits of van de duurzaamheid van de stamping kits? Want ja, de stempels uit die kits kun je blijven gebruiken. Laat het me weten in de comments.

Wil je zelf een van de non-stamping kits bestellen dan heb ik hier een productlijstje voor je waar ze allemaal bij elkaar op staan. Je kunt eenvoudig je bestelling plaatsen via de webshop. Denk bij bestellingen onder € 200,- alsjeblieft aan de gastvrouwcode. Deze vind je in de rechterzijbalk van deze site.

Vind je het prettiger om een bestelling aan mij persoonlijk door te geven? Dat kan ook. Je mag hem mailen aan leonie@prulleke.nl. Vermeld daarbij het artikelnummer en omschrijving, jouw naam en adres en of je jouw aankopen thuisbezorgd wilt hebben of bij mij komt afhalen bij een verzamelbestelling.

Mocht je al een kit hebben, dan hoop ik dat je nu gemotiveerd bent om de projecten te maken.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice