Hallo Prulleke,

Wist jij dat Stampin’ Up! iedere maand twee nieuwe creatieve sets uitbrengt? Daarom leek het mij leuk om een kit club te gaan organiseren.

Wanneer?

Om de maand zal ik zo’n kit club-middag organiseren. De data voor 2024 zijn:

17 maart
19 mei
21 juli
15 september
17 november

Hoe laat?

Je bent van 14:00 tot 16:00 van harte welkom bij mij thuis.

Welke kit?

Dat is aan jou! Er is zo veel keuze en daarin ben jij natuurlijk vrij om te kiezen wat jou aanspreekt. Je hoeft dus ook niet per sé de nieuwste kit aan te schaffen. Je kiest gewoon degene die jou het meeste aanspreekt.

Kosten

De kosten van de kit zijn tussen de €16,- en €31,-. Om het toch gelijk te houden voor de deelnemers is een bestelling van minimaal €35,- het enige dat ik reken voor de club. In die bestelling zit dus minimaal je kit, aangevuld met iets anders dat je wilde hebben. Dat kan een pak Stampin’ Dimensionals zijn of een stempelset of misschien iets leuks uit de koopjeshoek. Je geeft je bestelling door aan mij en ik maak de factuur (met betaallink) en zorg er voor dat alles wordt geleverd in een verzamelbestelling voor de kit club.

Deelnemers

Omdat de creatieve sets van Stampin’ Up! zijn ontwikkeld voor mensen van ieder niveau van knutselvaardigheid, is de workshop toegankelijk voor deelnemers van iedere knutselvaardigheid. Ook kinderen! Wil je dus samen met je dochter of zoon aan de slag, dan kan dat!

Vriendenkorting

Wanneer je met een zoon, dochter, ander familielid, vriendin of collega samen wilt mee doen aan een kit club middag, dan krijgen jullie ieder €2,50 korting op je minimale bestelbedrag. Jullie bedragen worden dan gebundeld. Dat wil zeggen dat jullie dan samen voor € 65,- aan producten kiezen, waaronder minimaal 2 creatieve sets. Jullie geven de bestelling dan in 1 keer aan me door, ik maak er 1 factuur van voor 2 personen.

Kanttekening

Ik heb plaats voor maximaal 6 deelnemers aan de workshop. Hierbij geldt vol is vol. Bij minder dan 3 deelnemers zal ik de workshop annuleren. Dit geef ik uiteraard tijdig door.

Aanmelden

Heb je zin om mee te doen met de kit club in maart? Geef dan je bestelling door voor 4 maart 18:00 en vermeld daar dan KIT CLUB bij.

Ik kijk er naar uit te te mogen ontvangen en ik ben reuze benieuwd naar de creatieve set die jij kiest te gaan maken!

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice