Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. De tweede woensdag van de maand is dat een Poll Project. Tijdens de uitzending laat ik verschillende meerkeuzevragen in beeld zien en mijn kijkers kunnen dan stemmen en op die manier bepalen welke materialen en technieken ik moet gebruiken.

Poll Project problemen

Het spannende aan een Facebook Live uitzending is dat je nooit weet wat er gaat gebeuren. Je bent afhankelijk van de techniek en je eigen improvisatievermogen. Murphy’s wetten gelden dubbel zo hard als de camera draait. Je weet wel: als het mis KAN gaan, GAAT het ook mis. Dus zo ging het afgelopen woensdag ook. Nadat ik mijn vragen keurig had voorbereid in Facebook Live Producer, kon ik ze wel activeren maar verder niets. Ik kon de uitslag niet weer geven, maar deze kon ik ook niet zien. Dus hoewel mijn kijkers konden stemmen, had ik er niet aan. Daarna bleek ook dat ik geen deactiveer knop had en dus de vragen ook niet uit kon zetten. Het lukte me wel om hem dubbel aan te zetten. Knap heh? Zoals je wellicht snapt, liep het niet zoals gepland. Gelukkig maakt mijn kijkers dat weinig uit en gingen ze gewoon stemmen met hun voorkeur in de comments, die ik vervolgens kon turven. (Maar goed dat ik nog geen miljoenenpubliek heb!)

Rainbow of Happiness kaart

Voorafgaand aan de uitzending wist ik al dat ik met de Rainbow of Happiness stempels en stansen wilde werken. Ik verzon een eenvoudige layout die op meerdere manieren te interpreteren was en stelde daarbij mijn vragen op. Zo konden mijn kijkers stemmen welk designpapier ze in de achtergrond wilden zien: zwart/wit papier dat ik zou inkleuren of gekleurd papier waar ik overheen zou stempelen. Je ziet het, ik mocht kleuren. Ik gebruikte mijn Stampin’ Write Markers om de stipjes te vullen en sneed het paneel in drieën voor ik het opplakte. Ik liet mijn kijkers de spreuk kiezen en de vorm van de stans waarmee ik deze zou uitsnijden. Ook mochten zij bepalen of ik er een gestempelde of gestanste regenboog bij zou plakken. Tot slot mochten ze mijn eindembellishment kiezen. Ook al dreigde het even dat er een strikje bij zou moeten komen, wonnen de bling stemmen het gelukkig op het nippertje.

Hoewel het spannend is om de controle uit handen te geven bij dit type kaarten, is het altijd heel leuk om het eindresultaat te zien. En eerlijk is eerlijk, mijn kijkers hebben tot nu toe nog elke keer een geweldige kaart ontworpen.

Wil jij na het zien van dit bericht zelf ook lekker aan de knutsel maar heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Prulleke Product Pakket. Dit betekent dat je het nieuwste Prulleke Product Pakket gaat zien. Ik leg uit wat er allemaal in zit, wat er bij hoort en waar je het pakket eventueel mee kunt aanvullen en ik ga natuurlijk ook een project maken met deze leuke spulletjes. Ben je al benieuwd?

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice