Hallo Prulleke,

Iedere woensdag ben ik op de Prulleke Facebook Pagina te zien voor een live-uitzending. Hiervoor gebruik ik verschillende thema’s die ik herhaal. Sinds ik begon in januari 2021 is het thema van de eerste week van een nieuwe maand een Mystery Project geweest. Hierbij deelde ik voorafgaande aan de uitzending een aantal aanwijzingen zodat kijker hun materialen konden verzamelen en we samen aan de knutsel konden gaan. Dit koste echter zo’n ontzettende berg voorbereiding dat het me tegen begon te staan.

Geen Mystery Project

Hoewel ik het idee van een mystery project nog steeds leuk vind, zag ik op tegen de hoeveelheid tijd dat het me vooraf kostte. Aangezien ik graag net zo veel plezier beleef aan deze uitzendingen als mijn kijkers besloot ik dat het tijd was voor een thema-aanpassing. Hiervoor had ik 2 ideeën die ik in de groep gooide. Trouw aan wie ik ben wilde ik de input van mijn kijkers om het nieuwe thema te bepalen. Mijn eerste suggestie was mijn maandelijkse kleurencombinatie, zie voor meer informatie de blogpost van gisteren. Het leek me wel leuk om met z’n allen voorbeelden te verzinnen met met die kleuren.

Mijn andere suggestie is om een kaart te CASE-n uit een van de Stampin’ Up! catalogi. Hierbij zal ik vooraf een kaart aanwijzen uit een van de actuele publicaties en deze kunnen we dan gebruiken als inspiratiepunt. We kunnen de layout, kleurencombinatie, gebruikte techniek of welk element (of combinatie van elementen) gebruiken om onze eigen creaties te maken. Dit vonden de dames unaniem de leukste optie en eerlijk gezegd ben ik het helemaal met ze eens.

Originele kaart

De kaart die ik voor mijn Facebook Live uitzending had gekozen is afkomstig uit de januari-juni mini catalogus op pagina 8. Ik was aangetrokken door de vrolijke kluster van hartjes, de kleurencombinatie en de embossing structuur in de achtergrond en dat wilde ik allemaal gaan toepassen op mijn eigen kaartje.

In Bloom kaart

Aangezien ik maar 1 actuele embossing folder heb, wat het niet zo moeilijk om te kiezen welke ik zou gebruiken. Wat betreft de vervanging voor de hartjes had ik wat meer keuze. Uiteindelijk besloot ik dat het leuk zou zijn om met bloemetjes een verjaardagskaartje te maken en daarom gebruikte ik de In Bloom stempels en Pierced Blooms Dies om mijn kaart te vormen. Het papier in de achtergrond is uit het Hand-Penned designpapier pakket. De kaart maakte ik af met met Brushed Brass Butterflies.

Heb jij deze kaart ook geCASEt? Ik zou graag zien hoe jouw resultaat er uit ziet. Stuur me een foto of tag me op social media. Heb je nog Stampin’ Up! producten nodig voor je aan de slag kunt? Daar help ik je, als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice graag bij. Je kunt je bestelling zelfstandig plaatsen via mijn webshop. Hierbij is het slim om de gastvrouwcode te gebruiken. Mocht je het allemaal een beetje ingewikkeld vinden met techniek, dan kun je me ook een mailtje sturen met je bestelling (artikelnummers en omschrijving) en dan help ik je graag op die manier verder.

Vanavond ben ik weer op Facebook Live te zien om 20:00u. Heb je zin om te kijken? Leuk, je bent van harte welkom. Vanavond is het thema Poll Project. Dit betekent dat jij kunt stemmen, middels meerkeuzevragen om zo te bepalen wat ik moet gebruiken en hoe het uiteindelijke project er uit komt te zien. Dus laat je stem gelden en doe mee!

Tot vanavond!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice