Hallo Prulleke,

Vorige week deelde ik in dit bericht wat algemene informatie over de kits die zijn toegevoegd aan het Stampin’ Up! assortiment. De komende paar maandagen wil ik je in detail de kits wat beter laten zien. Vandaag zal ik 3 kits met je delen die allemaal in de categorie ‘stamping kits’ vallen, volgende week laat ik de andere 3 stamping kits zien en op 5 juli zal ik de 4 non-stamping kits in de schijnwerpers zetten.

Stamping Kits

Wanneer je het bericht van vorige week hebt gelezen weet je wat je in de kits kunt verwachten. Daarom is het nu tijd om ze eens wat beter te bekijken. We beginnen met de Stamping Kits. Deze kosten € 23,- per stuk en er zijn 6 verschillende soorten. Ik stel je graag ze voor in alfabetische volgorde en begin deze week met de eerste drie.

A Little Smile Kit

Met de kaartenmaakkit A Little Smile maak je schattige kaartjes, om zelf te versturen of om weg te geven. De set heeft een zee- en strandthema in tropische groen- en blauwtinten. De inbegrepen stempelset bevat onder andere afbeeldngen van koraal, een zeester, een zee-egel en een reliëf zodat je nog meer detail kunt geven aan je creatie. Op de bedrukte basiskaarten kun je afbeeldingen en bedankteksten stempelen. Wil je meer reliëf en bling? Werk dan met laagjes gestanst vellum en papier met glitterlook uit de set. Zodra je door de set heen bent, kun je de stempelset gewoon lekker gebruiken voor andere projecten. Met de spullen uit de kit kun 2 keer 4 verschillende kaartjes maken en 1 mini kaartenhouder. Je kunt de kit in meer detail bekijken in dit filmpje.

For The Guys kit

Zet de mannen in je leven in het zonnetjes met de For The Guys kaartkit. Maak kaarten met een outdoor-thema voor verjaardagen, jubilea of als bedankje. Pas de kaarten aan op de ontvanger en gebruik teksten als brother, uncle, dad, grandpa. son, friend enzovoorts. Alle teksten passen op de voorgedrukte en voorgesneden kaartdelen: je kunt dus altijd een geschikte kaart voor de gelegenheid maken. Ook deze stempelset kun je wanneer je door de overige elementen van de kit bent nog gewoon gebruiken op andere projecten. De stempelset is verkrijgbaar in Engels, Duits en Frans. Helaas niet in het Nederlands. Een betere kijk op deze kit krijg je door dit filmpje te bekijken.

Let’s Party Treat Packaging kit

Met de schattige snoepverpakset Let’s Party maak je leuke traktatieverpakkingen voor de kinderen. De set bevat tweezijdig bedrukte kussendoosjes waar perfect iets lekkers, wat geld of een kadobon in past. Versier de traktaties met schattige gestanste kangoeroes of alligators. Kies vervolgens je lievelingsfeesttekst uit de boodschappen in de stempelset. Alle teksten passen precies op de labels; je kunt er dus lekker zelf een boodschap uit kiezen. Bij de stempelset zitten een paar leuke extra afbeeldingen, waaronder een ondeugende kameleon, een ballon, stempels met patronen en twee lieve vogeltjes. De stempels zijn te verkrijgen in het Engels, Duits en Frans. Met deze kit kun je 4 keer 2 verschillende doosjes maken. De kit kun je in dit filmje in meer detail bekijken.

Wat een gave eerste selectie! En de komende 2 weken deel ik nog meer kits om te maken. Wil je een van de stamping kits bestellen dan heb ik hier een overzicht voor je met alle nieuwe stamping kits bij elkaar. Je kunt ze zo rechtstreeks via de webshop bestellen. Denk bij aankopen onder € 200,- alsjeblieft aan de gastvrouwcode. Deze staat in de zijbalk van mijn website.

Vind je het prettiger om een bestelling aan mij persoonlijk door te geven? Dat kan ook. Je mag hem mailen aan leonie@prulleke.nl. Vermeld daarbij het artikelnummer en omschrijving, jouw naam en adres en of je jouw aankopen thuisbezorgd wilt hebben of bij mij komt afhalen bij een verzamelbestelling.

Mocht je al een kit hebben, dan hoop ik dat je nu gemotiveerd bent om de projecten te maken.

Tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice