Hallo Prulleke,

Ieder excuus om elkaar een kaartje te sturen, een goed excuus is. Toch is het sturen van een kaartje om iets te vieren het leukst. Of het nu gaat om een verjaardag, het behalen van een speciaal jubileum, het verdienen van een diploma of rijbewijs, een kaartje is een gepaste manier om je medeleven en trots te tonen. Vandaag deelde ik op mijn YouTube kanaal een feestelijk kaartje dat ik maakte met een nieuwe stempelset.

Simply Fabulous

In de jaarcatalogus vind je op pagina 41 de Simply Fabulous stempelset. Ik was op slag verkocht. Deze stempelset biedt namelijk heel veel mogelijkheden. Hierdoor is hij niet alleen heel geschikt voor beginners maar ook voor gevorderden. Deze fotopolymeer stempelset bevat spreuken die de meest voorkomende redenen om een kaartje te sturen dekt. Alles van een simpele groet tot uitgebreide aanmoedigende spreuken, felicitaties en een bedankje. En dat alles in een prachtig lettertype. De set bevat naast deze teksten ook verschillende stempels van bloemen, blaadjes en takjes. Deze kun je los gebruiken maar je kunt ze ook combineren met het two-step principe. De stempels zijn prachtig als element op de kaart maar ook uitermate geschikt om een achtergrond mee te versieren of zelfs een krans mee te stempelen. Je kunt werkelijk alle kanten uit met deze set.

Simply Fabulous stempelset®, foto van Stampin’ Up!©2022

Kaartje

Omdat er zo veel mogelijk is met deze stempelset, wilde ik ook laten zien wat ik daar mee bedoelde. Nadat ik mijn routine met nieuwe fotopolymeer stempels had gedeeld begon ik met het stempelen van de spreuk op een vierkantje Basic White cardstock. Om te stempelen koos ik voor Starry Sky. Deze prachtige 2022-2024 In Color is een mooie neutraal die door de heldere uitstraling vrolijker overkomt dan zwart, grijs of bruin. Vervolgens ging ik de rand van dat paneel versieren. Hiervoor koos ik nog wat kleuren uit de combinatie van de Butterfly Kisses suite. Ik ben dol op de heldere combinatie die daarin wordt gebruikt.

De takjes en blaadjes stempelde ik met Parakeet Party en de bloemetjes zijn gestempeld in Calypso Coral. Ook stempelde ik de cirkeltjes met Balmy Blue op de achtergrond van mijn extra stevige Basic White basiskaart. Hoewel Balmy Blue niet in de Butterfly Kisses suite voorkomt, vond ik hem er toch mooi bij passen. Kleine details als die cirkels geven je project veel extra’s. Om de witte achtergronden te breken van elkaar voegde ik een vlag van Calypso Coral kaartkarton toe en een paneel Starry Sky designpapier. Dit is een van de patroontjes uit het 2022-2024 In Colors designer series paper assortment pack. Ik vond dat de bloemetjes heel mooi paste bij de gestempelde afbeeldingen. De stijl is vergelijkbaar en dat maakt combineren makkelijk.

Finishing Touches

Om het kaartje af te maken, voegde ik nog een paar van de Fun Flowers Resin Shapes toe. Deze kleine bloemetjes zijn een perfecte aanvulling op dit fleurige kaartje.

Filmpje

Wil je het filmpje waarin ik deze kaarten maak terug zien? Dat kan! Hieronder kun je meteen het filmpje bekijken. Vergeet niet om je te abonneren op het YouTube kanaal, een comment achter te laten en een duimpje omhoog te geven. Je comment mag je trouwens ook achterlaten onder dit bericht.

Hopelijk heb ik je geïnspireerd om met je knutselmaterialen aan de slag te gaan en zelf ook een mooi kaartje te maken. Heb je nog spullen nodig? Je kunt ze bestellen via mij. Ik help je graag met je bestelling als je hem mailt naar leonie@prulleke.nl of je kunt hem zelfstandig plaatsen via de webshop. Denk bij een bestelwaarde onder €200,- aan de gastvrouwcode. Deze is tot 1 juli 2022 S3RDYTZM.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice