Hallo Prulleke,

Hoewel de focus nu bij de meeste demonstratrices helemaal op de nieuwe mini-catalogus ligt, wilde ik vandaag een kaartje CASE-en uit de jaarcatalogus. Ik vond een leuk model op pagina 103 en deze maakte ik na met Sale-a-bration producten.

Originele kaart

Happy Birthday kaart van pagina 103 uit de 2022/2023 jaarcatalogus images®Stampin’ Up!©

Wat mij zo aansprak aan deze kaart was de eenvoudige layout. Het is heel eenvoudig om 3 strookjes bij elkaar te plaatsen en te laten dienen als achtergrond voor je focale element. De strookjes kunnen gewoon gekleurd kaartkarton zijn of je kunt het zelf bewerken met je stempels. Ik koos er voor om ze te vervangen met dessinpapier. De bloem vond ik ook heel mooi op deze kaart. Hoewel ik aanvankelijk dacht dat het een uitgestanste vorm was, zie ik nu (op de ingezoomde foto) dat zij (ook) een bloem hebben gestempeld op Vellum. Tenslotte sprak e kleurencombinatie me erg aan.

Mijn variant

Zoals ik al zei, ik heb vooral gewerkt met Sale-a-bration artikelen. Het dessinpapier waar ik mijn stroken van heb gesneden komt uit het Dandy Designs pakket. Een geweldig artikel dat je kunt toevoegen bij bestellingen vanaf € 120,-. Dit dubbeldikke pakket papier bevat prachtige prints die overal bij passen in vrolijke lente-achtige kleuren.

Ook heb ik de Lieve Bloemen stempelset gebruikt. De grote bloem heb ik op Vellum geëmbosst en uitgeknipt. Daarna heb ik hem voorzichtig met wat Multipurpose Liquid Glue op de kaart geplakt. De spreuk heb ik gestempeld met Calypso Coral inkt op dezelfde kleur cardstock. Dit is heel trouw aan het originele voorbeeld. Om mijn kaart te versieren gebruikte ik, net als in het voorbeeld, Brushed Brass Butterflies.

Namaken

Wil jij deze kaart namaken? Dat mag natuurlijk. Om het je makkelijk te maken heb ik twee hulpopties voor je. Ten eerste heb ik een PDF voor je gemaakt waarin ik stap voor stap uitleg hoe ik deze kaart heb gemaakt. Optie twee is natuurlijk het bekijken van het bijbehorende YouTube filmpje.

Voor jouw gemak heb ik ook een boodschappenlijst aangemaakt met daarin alle materialen die ik gebruikt heb. Denk er aan wanneer je een bestelling plaatst dat het nu nog Sale-a-bration is en dat je daarom bij besteding vanaf € 60,-in aanmerking komt om gratis artikelen uit de Sale-a-bration brochure toe te voegen. Vergeet ook niet om gebruik te maken van de Gastvrouwcode wanneer je bestelling onder de € 200,- blijft. De actuele gastvrouwcode vind je in de zijbalk van deze site (of scroll naar beneden als je op een devise leest).

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me appen, mailen of een comment voor me achter laten onder dit bericht.

Veel knutselplezier,

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice