Hallo Prulleke,

Vandaag is het 30 november en dat betekent dat het de laatste dag is dat je gebruik kunt maken van de Start met SUPERKORTING actie. Mocht je niet weten wat dat is, dan leg ik het je hier graag nog even snel uit.

Beste keuze

Als je de kans hebt om in te stappen als demonstratrice bij Stampin’ Up! is dat altijd de beste keuze. Je ontvangt een materialen pakket (dat je zelf mag samenstellen), een business pakket (met oa catalogi) en je hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen. Daarna kun je zelf je bestellingen plaatsen met de demonstratrice nummer waardoor je automatisch (minimaal) 20% korting op je aankopen krijgt, na aftrek van de belasting. Alsof alle financiële voordelen nog niet genoeg zijn, wordt je dan ook lid van de Stampin’ Up! familie. Want je komt in Team Prulleke.

Team Prulleke

Wij zijn een groep meiden van door heel Nederland met als gezamenlijke passie knutselen. Het liefst gebruiken we daarvoor natuurlijk de materialen van Stampin’ Up! We delen onze projecten via onze eigen WhatsApp groep, vieren speciale dingen met elkaar en steunen elkaar als het even moeilijk is. We hebben ook een Facebook groep waar ik iedere week een Live praatje houd maar die we ook (kunnen) gebruiken voor andere doeleinden. We organiseren periodiek een swap en kijken nog steeds uit naar betere tijden zodat we een team dag kunnen houden.

Stampin’ Up! community

De Stampin’ Up! community is echter veel groter dan alleen Team Prulleke. Jij kunt zelf bepalen hoe diep jij er in wilt springen. Alleen in ons team, netwerken met Nederlandse demo’s of zelfs met demonstratrices over de hele wereld werken. Als demonstratrice zit jij op de eerste rij met alles dat te maken heeft met Stampin’ Up! Denk bijvoorbeeld aan

  • Deelnemen aan speciale evenementen alleen voor Stampin’ Up! demonstratrices
  • Pre-order mogelijkheden een maand voor nieuwe producten op de markt komen
  • Als eerste op de hoogte zijn van alle Stampin’ Up! nieuwtjes en trainingen via de Demonstrator website
  • Lid kunnen worden van inspirerende Facebook groepen speciaal voor demonstratrices
  • Andere demonstratrices ontmoeten en met ze samenwerken

Spijt

Ik moet de eerste demonstratrice nog tegen komen die spijt had van het aanschaffen van hun starterspakket. Of ze nu alleen instapte voor de aanbieding, de korting of de commissie. Het aanschaffen van het Starterspakket biedt je veel meer dan alleen wat korting. Je kunt er uithalen wat jij wilt en het zo ver nemen als past bij jou.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, neem vandaag nog contact op met me. Je kunt ook meer informatie lezen op Demonstratrice worden.

Tot ziens bij Team Prulleke,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice