Hallo Prulleke,

Moederdag, de Floriade, de Keukenhof, de lente: jawel het seizoen van de tulp staat voor de deur. Het is dan ook geen wonder dat Stampin’ Up! deze maand Flowering Tulips heeft gekozen als bundle focus.

Flowering Tulips

Flowering Tulips bundle®, foto van Stampin’ Up!©2022

De Flowering Tulips bundle is één en al vrolijkheid, hoop en zonnige dagen. Je hoeft je niet in te houden bij deze tulpen. Stempel, stans en versier ze hoe je maar wilt. Met de op elkaar afgestemde stempels en stansen kun je een enkele tulp met een openstaande knop maken of een magistraal mooi boeket creëren met de laagjesbloemen en -steeltjes.

Flowering Fields suite

Wat nou helemaal mooie is, is dat de Flowering Tulips bundle deel uit maakt van een hele suite. Als jij dus dol bent op tulpen, wil je natuurlijk ook heel graag de bijpassende producten. De suite bevat designpapier met tulpenthema, supermooi lint en kleine Brushed Brass Butterflies.

Flowering Fields suite®, foto van Stampin’ Up!©

Zoals altijd bij de Bundle Focus is het pakket als bundle goedkoper aan te schaffen dan individueel. Daarmee bespaar je 10%. Je kunt je bestelling plaatsen via de Stampin’ Up! webshop. Denk daarbij aan de Gastvrouwcode voor bestellingen onder €200,-. Tot 1 mei is dat D9E7YNVR.

Wil je alles over deze bundle nalezen? Dan heb ik hier een PDF voor je. Wil je de informatie over de volledige suite? Kijk dan in de januari-juni mini catalogus op pagina 14-17. Je vind daar naast deze Flowering Tulips bundle nog een tweede bundle met tulpenvelden en een windmolen in de hoofdrol. Heb je nog andere vragen? Dan kun je me het beste een mailtje sturen zodat ik je verder kan helpen.

Dat was het voor vandaag. Fijn weekeind en veel knutselplezier!

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice