Hallo Prulleke,

Met het stormachtige weer van de laatste tijd lijkt de lente nog ver weg. Toch wil ik het al een beetje dichterbij brengen door het licht te schijnen op het Hello Ladybug-productpakket. Deze bundle bevat de stempelset Hello Ladybug en de Lieveheersbeestje vormen-pons waarmee je schattige en speelse papierprojecten kunt maken. Pons de onderdelen van het lieveheersbeestje uit om je projecten meer diepte te geven en combineer de gestempelde afbeeldingen met gewoon kaartkarton om diverse vriendschappelijke kaarten te maken. Dit productpakket is niet alleen verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits maar ook in het Nederlands. In het Nederlands heet hij Geluksbrengertjes.

Geluksbrengertjes-productpakket, foto van Stampin’ Up!©2022

Andere beestjes

Wat nog meer leuk is om te vermelden over dit productpakket is dat het is gekozen als bundle focus artikel. Dat betekent dat er wat extra projecten en instructies over worden gedeeld. Op deze manier kunnen we nog meer manieren laten zien waarop je deze schattige producten kunt gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat je de lieveheersbeestjes ook kunt omtoveren naar hommels! Ik vind het zo leuk dat je met de stempelset en pons uit dit productpakket, de juiste kleuren en een uitgekiend streepje hier en daar iets totaal anders kunt maken.

Voorbeeld van Julie Gilson met de lieveheersbeestjes als hommels

Een ander voorbeeld dat ik ben tegen gekomen is van Rose Packer die de vleugels gebruikte om een vlinder te maken.

Voorbeeld van Rose Packer met een vlinder gemaakt van het lieveheersbeestje

Toch kun je meer dan alleen beestjes maken met deze set. Stampin’ Up! deelt in hun Bundle Focus pakket bijvoorbeeld ook deze schitterende kaart waarin geen beestje te zien is.

Voorbeeld van Stampin’ Up!©

Snelle kaartjes

Iets anders dat heel leuk is, zijn de snelle kaartjes die Stampin’ Up! deelt als onderdeel van het bundle focus programma. Dit zijn 2 kaartjes die vrij makkelijk te maken zijn en waar je niet heel veel materialen nodig hebt. Ze zijn perfect om nieuwe mensen aan het knutselen te krijgen. Voor deze kaartjes zijn niet alleen geschreven instructies (die kun je hier zien) maar er is ook een kort YouTube filmpje van gemaakt:

Bestellen

Nu wil je natuurlijk weten hoe je die prachtige bundle zo snel mogelijk in je handjes krijgt, heh? Het snelst is hem online te bestellen. Om dat te doen heb ik hier een link voor je die je meteen meeneemt naar mijn online winkel, dit productpakket (in het Nederlands) en met de gastvrouwcode die geldig is tot en met 1 maart. Vind je het zo toch nog te ingewikkeld, dan kun je natuurlijk ook een mailtje sturen naar me (leonie@prulleke.nl) en dan neem ik de bestelling graag op die manier van je aan. Wil je nog meer inspiratie met deze schattige beestjes? Toets dan Hello Ladybug in de zoekbalk van jouw favoriete social media en geniet van de ideeën die je zullen overspoelen.

Ik wens je vast heel veel knutselplezier en graag tot de volgende keer,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice