Hallo Prulleke,

Heb je me gemist? Het voelt echt alsof ik maanden niets meer heb geschreven. In werkelijkheid valt dat wel mee, maar ik moet er wel weer even inkomen. Vandaag wil ik meteen beginnen met een geweldig leuk bericht dat ik normaliter vorige week al zou hebben gedeeld: Het nieuwste Prulleke Product Pakket.

Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat het precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is een perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeert, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op een manier te gebruiken is.

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van de Painted Christmas suite. Deze staat in de juli-december mini catalogus op pagina’s 16 tot en met 19. Het lijkt misschien vroeg om nu al aan kerstkaarten te denken maar het jaar vliegt voorbij en de ervaring leert dat de tweede helft van het jaar nog sneller voorbij lijkt te gaan dan de eerste helft. Voor je het weet is het december! Sterker nog: ik hoorde vorige week al het eerste kerstliedje op de radio. ECHT! Maar er is meer mogelijk met de producten uit het Prulleke Product Pakket dan alleen Kerstmis hoor. Ik vind het dan ook leuk om juist een kerst suite op een andere manier te gebruiken. Dat zul je in een van de inspiratiefilmpjes ook wel zien. Nu wil ik eerst laten zien wat er in het pakket zit.

Painted Christmas designpapier

De ster van de show is altijd het designpapier. Deze keer is dat het Painted Christmas papier. Hierop staan afbeeldingen van dennenaalden, dennenappels, hulst, besjes, bladeren en een aantal grafische prints. Het kleurenpallet bestaat uit traditionele kerstkleuren: groentinten, roodtinten en bruin. De prints hebben een aquarellerige feel met lichtere en donkerdere tinten in de afbeeldingen. Het geeft een rustige uitstraling. De afbeeldingen zijn geschikt om te gebruiken als achtergrond maar je kunt ook verschillende van de figuren uitknippen en deze als losse elementen gebruiken op je kaart. Zelfs als je dus geen stempels hebt, kun je aan de slag met het Prulleke Product Pakket. Want daarin zit natuurlijk meer dan alleen wat designpapier.

Painted Christmas designpapier, foto van Stampin’ Up! ©2021

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Painted Christmas Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen extra stevig Basic White kaartkarton. Deze is ideaal als basiskaart omdat hij wat dikker is en dus beter blijft staan. Er zitten 2 vellen gewoon Basic White kaartkarton in. Deze is fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Early Espresso
  • Shaded Spruce
  • Garden Green
  • Pear Pizzazz
  • Real Red
  • Soft Succulent

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijgt. Maar er zit nog meer in het pakket.

Goud

Kerstmis is de tijd voor een beetje sprankel en daarom wil ik aan dit pakket een tikkeltje goud toevoegen en wel op de volgende manier. In ieder pakket zit een 1/4 van een vel Gold Foil Sheet. Dit is iets dat je misschien niet standaard al in je uitzet hebt maar het is wel een leuke aanvulling. In de suite zitten ook hele leuke goudkleurige hulstbladeren elementjes. Deze worden in een doosje verkocht met daarin 30 stuks in 2 verschillende maten. In het Prulleke Product Pakket zitten van ieder van de twee maten 3 stuks van de blaadjes. Dit zijn dan wat leuke accentjes voor op je project. Tenslotte zit er ook een meter Gold Shimmer Ribbon in het pakket. Dit prachtige, soepele, luxueuze lint heeft een subtiele glans en is makkelijk om te strikken.

Gold Holly Leaves, foto van Stampin’ Up! ©2021

Bling

Naast wat sprankel is Kerst de tijd voor wat extra bling en wat is er nu toepasselijker dan de Red Rhinestone Basic Jewels? Nee, ik wist het ook niet. Daarom heb ik een dubbel strookje met Red Rhinestones, dus 20 stuks, toegevoegd aan het pakket. Of je ze nu wilt gebruiken als besjes bij de gouden hulstblaadjes of je wilt ze gewoon gebruiken om wat glans toe te voegen aan je kaart, deze strassteentjes zijn een perfecte aanvulling voor elke kaart.

Red Rhinestone Basic Jewels, foto van Stampin’ Up! ©2021

Stansjes

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een setje uitgestanste label vormen. Deze zijn uitgesneden met de Seasonal Labels stansen die onderdeel zijn van de Painted Christmas suite. Ik heb er deze keer voor gekozen om ze niet alleen in wit uit te snijden maar om een aantal labels uit gekleurd kaartkarton te stansen.

YouTube

Vrijdag deel ik op mijn YouTube kanaal een filmpje waar ik het hele pakket een keer laat zien. Dus als je exact wilt zien wat ik zojuist heb omschreven, dan kun je die bekijken. Ik weet zeker dat je zult zien dat het een heel compleet pakket is terwijl het eigenlijk maar een bemonstering is van de volledige suite. De artikelen zijn op verschillende manieren te combineren en te gebruiken en ik weet zeker dat je veel knutselplezier zult hebben van dit pakket.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 4 oktober in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik ales maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in mijn blogbericht op donderdag een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 19 september het Painted Christmas Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 30 september de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice