Hallo Prulleke,

Vanochtend is Joost, mijn UPS-bezorger, weer langs geweest met een levering. Hierin zaten, onder andere, een paar pakken met de nieuwe 2024-2025 jaarcatalogus! Natuurlijk wil ik dat jij deze ook zo snel mogelijk in je handjes krijgt voordat deze op 1 mei ingaat. Ik heb echter besloten om het dit jaar een beetje anders aan te pakken dan ik tot nu toe heb gedaan.

Verspreiden

Tot nu toe heb ik altijd gekeken naar wie er het afgelopen jaar een bestelling bij me heeft geplaats. Deze mensen stuurde ik dan een catalogus toe, in de hoop dat ze opnieuw een bestelling zouden plaatsen. Hier ging altijd veel werk aan vooraf. Ik schreef een uitgebreide brief bij de catalogus, maakte er vaak iets met de nieuwe In Colors bij, zorgde dat het pakket werd aangevuld met wat extra folders over de kits, instappen en eventuele andere Prulleke informatie. En dan moest alles nog verzonden worden. Vooral de verzendkosten maken het heel onaantrekkelijk om dit te blijven doen. Daarom ga ik het dit jaar zo doen:

Catalogus aanvragen

Deze keer mag je zelf aangeven of je de catalogus wilt ontvangen, om te voorkomen dat ik ongewenste catalogi verstuur. Je kunt hiervoor een mailtje sturen met daarin je verzendadres. Ik stuur je dan een Tikkie van € 6,- (voor Nederland) of betaalverzoek van €12,- (voor België). Om nu te zorgen dan ik je niets tekort doe, zal ik bij de catalogus een waardebon van dezelfde waarde versturen. Deze mag je verzilveren bij je bestelling vanaf € 60,-. Je kunt de bon gebruiken tot en met 30 juni 2024. Je hebt dan ruim 2 maanden de tijd gehad om te kijken of je iets wilt bestellen uit de catalogus. Let wel op dat je de bon gebruikt bij een bestelling die je per e-mail bij me plaatst. Ik kan hem niet via de Stampin’ Up! webshop verzilveren. Is de bestelling waar je de waardebon voor gebruikt boven de € 120,-? Dan zal ik die belonen met mijn gastvrouwcadeau. Dit cadeau krijgen normaliter de klanten die via de webshop hun bestelling plaatsen van minimaal € 50,- met de gastvrouwcode. Omdat je de waardebon niet kunt verzilveren op een online bestelling, hoop ik zo toch iedereen tevreden te houden.

Catalogus ophalen

Als je in de buurt woont, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de catalogus bij mij thuis af te halen. Daar zitten geen kosten aan verbonden en daar geef ik dan ook geen waardebon bij. Hierbij is het uiteraard wel prettig als je even een afspraak met me maakt, zodat ik weet wanneer je hem komt ophalen.

In Color Share

Tot slot wil ik je er nog even op attenderen dat je nog tot 28 april de tijd hebt om je op te geven voor de In Color share. Hier over kun je meer informatie vinden in dit artikel.

Mocht er iets onduidelijk zijn, vraag me gerust om meer informatie.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice