Hallo Prulleke,

Over een kleine maand komt de nieuwe 2024-2025 jaarcatalogus van Stampin’ Up! uit. Deze staat boordenvol prachtige nieuwe producten waar ik nu nog amper iets van kan/mag laten zien. Wat er wel in staat en wat ik alvast met je wil delen zijn de 2024-2026 In Colors.

In Colors

De Stampin’ Up! kleurenlijn bestaat uit een aantal verschillende onderdelen.
Ten eerste de Basics. Dit zijn de kleuren waar we niet zonder kunnen knutselen. Deze kleurengroep bevat 4 kleuren: Very Vanilla, Basic White, Basic Black en de nieuwe kleur Basic Beige.
Daarnaast zijn er 4 kleuren families. De Warme kleuren (Regals) zijn diepe, rijke kleuren, de Heldere kleuren (Brights) zijn felle, vrolijke kleuren, de Zachte kleuren (Subtles) zijn zachte pasteltinten en de Neutrale kleuren (Neutrals) zijn de bruine, grijze en andere neutrale kleuren.
Deze groepen bij elkaar vormen de ‘vaste’ kleurenlijn van Stampin’ Up! Deze wordt 1x in de 5 jaar herzien en eventueel aangepast. Om actueel en trendy te kunnen blijven zijn er ook twee sets In Colors per catalogus jaar. Deze zijn ieder twee jaar in het assortiment met een overlap van één jaar. Dat betekent dus dat er ieder jaar 5 nieuwe kleuren aan de kleurenlijn worden toegevoegd en ook 5 kleuren uit het assortiment gaan.

Nieuwe kleuren

De kleuren die nu uit het assortiment gaan zijn de 2022-2024 In Colors: Sweet Sorbet, Parakeet Party, Starry Sky, Orchid Oasis en Tahitian Tide. Deze felle kleuren worden met ingang van 1 mei vervangen door 5 prachtige zachte kleuren die ik nu graag aan je wil voorstellen:

Zijn ze niet schitterend?

Sharing is caring

Ken je die uitdrukking? Een van de dingen die we graag doen als demonstratrices is delen waar we van houden. En ik ben dol op deze kleuren. Nu besef ik me dat ik daarin in niet de enige zal zijn, maar dat meerdere mensen ook allerlei leuke spulletjes in deze nieuwe kleuren zouden willen aanschaffen. Met alle stijgende kosten is dat echter niet altijd even makkelijk. Daarom wil ik een share aanbieden.

Hierbij ontvang je elke maand voor een vast bedrag producten in 1 van de 5 nieuwe In Colors. Let wel op, als je mee doet aan de share, betekent het dat je meteen voor 5 maanden een verplichting aangaat. In de vijfde maand ontvang je ook een aantal extra dingetjes waar je in de 4 maanden ervoor ook al naar toe spaart. Dus 4 maanden lang ontvang je in één van de 5 kleuren:

  • een navulinkt
  • een lege Stampin’ Spot (mini inktkussen om te vullen met de navulinkt)
  • 4 vellen kaartkarton (A4)
  • 8 vellen Designpapier (6×6″, 4 vellen van 2 verschillende dubbelzijdige ontwerpen)
  • 2 meter lint met boord (1 cm breed)
  • een Stampin’ Write marker

In de 5e maand ontvang je daarnaast ook een volledig pak met glittersteentjes en een volledig pak met kunstharsrondjes in de 2024-2026 In Colors.

Het volledige pakket inclusief verzendkosten is € 30,- per maand. Wil je het pakket echter uitbreiden met een half vel glitter papier (6x 12″) en een setje Stampin’ Blends Markers dan komt er het op € 45,- per maand inclusief verzendkosten.

Spelregels

Wil je meedoen met de share? Dan is het belangrijk om een paar belangrijke dingen te weten. De share kan, per richtlijnen van Stampin’ Up! alleen doorgaan bij voldoende deelnemers. Dit is om te voorkomen dat ik zelf straks veel extra kosten moet maken, zonder afnemer. Ik heb dus per share 4 à 5 deelnemers nodig. Ik hou degenen die zich aanmelden uiteraard op de hoogte van de hoeveelheid aanmeldingen in je groepje. Wanneer het ene groepje vol is, ga ik door met het volgende groepje en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je ontvangt, wanneer je groepje compleet is een factuur, met een Tikkie-link, van me voor de eerste maand. Elke volgende maand ontvang je opnieuw een factuur met Tikkie-link om te voldoen voor de eerst volgende verzamelbesteldatum. (De data kondig ik aan in de eerste bevestigende mail.) Zoals ik al zei, je gaat een verplichting van 5 maanden aan en bij de 5e maand ontvang je de bonus decoratieproducten. Zodra ik de bestelling van Stampin’ Up! heb ontvangen stuur ik de producten aan je door.

Aanmelden voor de In Color share kan tot en met zondag 28 april 2024. Vergeet niet bij het aanmelden te vermelden of je het standaard of uitgebreide In Color sharepakket wilt ontvangen.

Mocht er iets onduidelijk zijn, vraag me gerust om meer informatie.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice