Hallo Prulleke,

Gisterenavond om 20:00u was niet alleen mijn Facebook Live de highlight op internet… De nieuwe jaarcatalogus was vanaf dat moment ook als PDF te bekijken door alle Stampin’ Up! demonstratrices. Het is een van de voordelen van demonstratrice zijn.

Ruimte maken

Om te zorgen dat er plaats is in het assortiment voor alle mooie nieuwe producten betekent het echter ook dat er een hoop uit het huidige assortiment gaat verdwijnen. Dus op hetzelfde moment dat de nieuwe catalogus live kwam, werd ook de Retired Lijst uitgebracht. Hierop staan alle artikelen die volgend jaar niet meer in het assortiment zitten. Het is altijd pijnlijk om afscheid te moeten nemen van zulke gave producten waar we lang van hebben genoten of te realiseren dat een bepaalde set straks niet meer te verkrijgen is. Vanaf nu geldt er namelijk op = op op alle artikelen die op de Retired Lijst staan. Heb je dus nog favorieten in de huidige jaarcatalogus staan, wacht dan niet om ze aan te schaffen voor het te laat is. De Retired Lijst kun je vinden op mijn Catalogus pagina en ik zal vandaag een YouTube Live doen waarin ik pagina voor pagina door de hele catalogus blader om hem door te nemen.

Nieuwe In Colors

De afgelopen week hebben ze bij Stampin’ Up! hun best gedaan om ons al een beetje lekker te maken voor wat er straks gaat komen. Zo hebben ze verspreid over 5 dagen de nieuwe In Colors gedeeld. Dit was in de vorm van een raadsel met een bijbehorend plaatje. Vorig jaar deden ze ook zoiets. Het is heel leuk om te zien wat voor namen verzonnen worden bij de aanwijzingen.

Plaatjes bij de aanwijzingen over de nieuwe 2022-2024 In Colors

Nieuwe plannen

Uiteraard betekent de lancering van de catalogus ook dat ik weer druk aan het plannen ga om zo veel mogelijk creatieve evenementen voor je te verzinnen. Hou hiervoor goed mijn site in de gaten en/of abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je niets mist.

Demonstratice worden

Met de komst van een nieuwe catalogus breekt voor mij weer een ideaal moment aan om je er op te attenderen dat jij ook kunt instappen als demonstratrice. Het is altijd de voordeligste keuze omdat je al meteen geld bespaart. Je mag namelijk voor € 175,- aan producten uitzoeken en hiervoor betaal je slechts € 129,-. Vanaf het moment dat je jouw unieke demontratrice ID ontvangt, kun je voortaan je aankopen zelf doen via de demonstrator website en 20% korting ontvangen op je bestelling (na aftrek van de BTW). Bovendien word je ontvangen in een heel gezellig team. Of je nu alleen wilt genieten van je persoonlijke korting of echt een business wilt bouwen, het kan allemaal en jij bepaalt wat je er uit wilt halen. Neem contact op met me als je hier meer informatie over wilt.

Ik kijk er naar uit je de komende periode van veel informatie te kunnen voorzien over alle nieuwe producten die er aan komen. Het wordt (ondanks de prijsstijgingen) een top jaar!

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice