Hallo Prulleke,

Met nog maar een maand te gaan voor het eind van de Sale-a-bration periode van 2024, is het hoog tijd om mijn favoriete producten eens met je door te nemen. Deze ronde heb ik 5 producten gekozen en ik laat je graag weten hoe ze tot nu toe bevallen. Ik neem ze door in de volgorde dat ze in de brochure staan, dus je kunt lekker mee bladeren.

Sunny Days Designer Series Paper/ Zalig Zomers Designpapier (162974)

Dit prachtige 12×12″ (30,5×30,5 cm) papier is fantastisch. Ik heb het gebruikt om kaarten mee te maken en om mee te scrapbooken. De patronen zijn in heerlijke levendige kleuren en heel grafisch van aard. Ik houd ervan dat er zo veel elementen zijn die je ook uit zou kunnen knippen. Zoals je zou verwachten kunnen de patronen onderling ook erg leuk gecombineerd worden. Wat betreft de afbeeldingen zit er voor ieder wat wils in. Zowel bloemen, fruit en zelfs het weer is vertegenwoordigd. Dit zorgt er ook voor dat het geschikt is om voor een breed scala aan momenten te gebruiken is.

Voorbeelden die ik heb gemaakt met het Zalig Zomers papier zijn onder andere te bekijken in dit bericht. Op 12 februari komt er op mijn YouTube kanaal ook een filmpje van een scrapbooklayout die ik maakte met dit papier.

Softly Stippled Designer Series Paper/ Top In De Puntjes Designpapier (162975)

Verreweg de grootste verrassing was hoe veel ik dit papier heb kunnen gebruiken! Als je, net als ik, niet van bloemen houdt is dit waarschijnlijk de meest onverwachte keuze die je zou kunnen maken. Toch wilde ik dit papier graag hebben. Hoewel het papier aan de A-kant vooral bloemen patronen heeft, is de B-kant heerlijk neutraal. Je vindt dan textiel-achtige patronen en achtergronden die lijken op een basislaag met gekleurde structuurverf. Het is ideaal om mee te scrapbooken. En dat heb ik er dan ook volop mee gedaan. Ik heb zelfs een keer de bloemenprint gebruikt voor mijn layout. Ik hoopte al dat dit het geval zou zijn maar het overtreft werkelijk mijn verwachtingen. Ik heb het papier zelfs gebruik in de achtergrond van wat kaartjes. In kleine mate is het bloemetjes papier helemaal zo lelijk nog niet!

Opaque Faceted Gems/ Ondoorzichtige Facetsteentjes (162979)

Ik weet het. De benaming van dit product is niet heel aantrekkelijk. In de Nederlandse variant is het helemaal niks maar de steentjes zelf zijn prachtig. Precies zoals omschreven in de tinten Calypso Coral, Pecan Pie en Pool Party. Ze passen op bijna elk project en geven veel sprankel zonder al te veel diepte toe te voegen. Bovendien doe je heel lang met een pakje omdat er 50 steentjes in zitten van iedere kleur. 20 grote en 30 kleintjes. Een product als dit is typisch zo’n artikel dat je kunt blijven gebruiken.

ONDOORZICHTIGE FACETSTEENTJES

Heartfelt Hellos/ Wensen Uit Het Hart cling stempelset (162964)

Hou op, schei uit! Wat is dit een leuke stempelset. De spreuken in het Engels zijn aardig maar de Nederlandse teksten zijn fantastisch! De spreuk Geniet van Vandaag heb ik denk ik het meest gebruikt. De ‘vaderdag’ spreuk heb ik gebruikt op een scrapbook layout over een dagje uit met mijn papa maar ook de andere spreuken zijn super. Ik denk dat ik alleen een spreuk uit elkaar ga knippen. Ik denk aan je! en Knuffel. Ik denk dat ik er nog meer mee kan als ik deze meteen splits in twee spreuken.

Jungle Pals cling stempelset (162950)

Deze heeft in allebei de talen dezelfde naam. Ik hoopte zo dat ik er superveel inspiratie mee zou krijgen. Helaas is dat bij mij voor deze niet gelukt. Ik heb er wel leuke voorbeelden mee voorbij zien komen op internet maar zelf loop ik vaak vast. Misschien dat hij nog een keer goed van pas komt als ik ga scrapbooken over een dagje naar de dierentuin. Voor nu, is het niet de set waar ik het meest naar grijp.

Gelukkig is iedereen anders. Het kan zo maar zijn dat jij wel volop ideeën hebt met Jungle Pals en juist niks kan met het Zalig Zomers papier. Daarom is het ook zo leuk om te zien dat Stampin’ Up! zo’n variatie aan producten heeft geselecteerd voor de Sale-a-bration.

Welk product heb jij eigenlijk gekozen? Bevalt het je zoals je had verwacht of heb je net als ik een paar verrassende ontdekkingen gedaan. Laat het me weten onder dit bericht.

Dat was het weer voor nu.

Tot de volgende keer,

Veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice