Hallo Prulleke,

In januari gaat de nieuwe mini-catalogus live en begint er een Sale-a-bration periode. Dat is een heerlijk vooruitzicht. Allemaal nieuwe producten (sommige waar ik al sneak peeks van deel her en der) om creatief mee aan de slag te gaan. Ik krijg weer volop energie van deze vooruitzichten. Omdat ik dat gevoel met je wil delen, wil ik jou ook iets geven om naar uit te kijken. Wat denk je van het nieuwste Prulleke Product Pakket?

Prulleke Product Pakket

Sunshine & Rainbows Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Sunshine & Rainbows designpapier

Het pakket dat ik vandaag ga aankondigen is samengesteld op basis van het Sunshine & Rainbows designpapier. Dit Sale-a-bration papier kun je kiezen als je gratis kadoojes bij besteding vanaf €60,-. Er zitten 12 verschillende velletjes dubbelzijdig designpapier in het pakket. Deze zijn voorzien van vrolijke regenbogen, wolkjes en stralende zonnetjes maar ook met wat vrolijke prints die minder in een specifiek thema zitten. Als ik alleen al denk aan dit papier krijg ik een glimlach op mijn gezicht. De kleuren in het papier zijn allemaal even stralend: Bermuda Bay, Flirty Flamingo, Granny Apple Green, Magenta Madness, Mango Melody, Misty Moonlight, Petal Pink, Pool Party, Soft Sea Foam en So Saffron. Het is dus een complete regenboog aan tinten. Prachtig!

Sunshine & Rainbows designpapier

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Sunshine & Rainbows Prulleke Product Pakket zitten 2 vellen Basic White kaartkarton. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Magenta Madness
  • Misty Moonlight
  • Petal Pink
  • Pool Party
  • So Saffron
  • Soft Sea Foam

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Denim Ribbon

Omdat het designpapier deze keer geen onderdeel is van een suite, mocht ik zelf kiezen welke accessoires ik wilde gebruiken om het pakket mee aan te vullen. Mijn oog viel op het Denim Ribbon dat ik in mijn lintenbak heb staan. Dit lint past prachtig bij het papier en is een van de artikelen die een herintrede zal maken in de januari-juni mini catalogus.

Denim Ribbon, foto van Stampin’ Up!©

Irridescent Adhesive Sequins

Gelukkig maak ik diezelfde fout maar één keer. Het andere versiersel voor het Sunshine & Rainbows pakket worden 20 van de irridescent adhesive sequins. Deze zijn onderdeel van het Expressions In Ink ephemera pack. Ik vond dat deze pailletten de beste keuze waren omdat ze overal mooi bij kleuren en toch een regenachtige sfeer konden benadrukken.

Irridescent Adhesive sequins, foto van Stampin’ Up!©2021

Notitiekaartjes & Enveloppen

Wellicht is het je opgevallen dat er deze keer geen extra stevig Basic White in het pakket zit. In plaats daarvan heb ik er 4 notitiekaarten en enveloppen in gedaan. Deze worden in pakken van 20 kaarten met enveloppen verkocht en vormen een fantastische basis voor je creatie. Omdat je wellicht nog niet eerder kennis hebt gemaakt met deze kaarten en enveloppen leek het me leuk om ze een keer toe te voegen. Dit is zo’n typisch Stampin’ Up! product dat kwalitatief zo goed is, dat je het een keer in je handen hebt moeten hebben om het te ervaren. Nu kan dat dus.

Notitiekaarten en enveloppen, foto van Stampin’ Up!©2021

Vormen

Het laatste dat ik toevoeg aan het Prulleke Product Pakket is een setje uitgestanste vormen. Deze zijn uitgesneden met verschillende stansen uit de Brilliant Rainbows stansenset. Ook zitten er twee uitgeponste wolken vormen in die zijn geponst met de Cloud Punch. Zo heb je meteen een selectie vormen om je kaarten mee te versieren. Door de vormen uit Basic White kaartkarton te snijden, kun je de kleur eenvoudig aanpassen aan je project.

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 10 januari 2022 in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik ales maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 26 december het Sunshine & Rainbows Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 15,- excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 6 januari de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice