Hallo Prulleke,

Gastvrouw. Die term klinkt namelijk heel zwaar. Daarom leek het me tijd om eens even goed uit te leggen waarom het zo leuk is om een party te hosten.

Waarom?

In deze rare corona tijd hebben we ons allemaal te houden aan regels waardoor het moeilijk is om fysiek af te spreken. Is het dan wel mogelijk om gastvrouw te zijn? Het antwoord is onmiskenbaar: JA. Juist nu is het onderhouden van persoonlijke relaties belangrijker dan ooit. En ook al kunnen we niet live bij elkaar komen, kunnen we wel samen dingen ondernemen.

Hoe?

We leven in een wereld die steeds kleiner is geworden door technologie. Dit is iets waar je als gastvrouw je voordeel mee kunt doen. Zelfs als je in een piepklein appartementje woont, kun je een Skype feestje geven voor 30 man. En ook als je vrienden door het hele land hebt wonen, kun je met een online party iedereen samen brengen. Dit biedt voor een Stampin’ Up! party ook veel mogelijkheden.

Planfase

Wanneer je een party zou willen houden gaan we samen in overleg om te kijken wat jij een leuke invulling vindt. Het is immers jouw feestje en we kunnen deze afstemmen op jouw wensen. Alles is mogelijk van een eerste introductie tot stempelen en kaarten maken tot een uitgebreide workshop met een ingewikkeld project of een interessante techniek. Als je liever een demonstratie hebt van wat je kunt doen met de materialen van Stampin’ Up! is dat mogelijk of we kunnen een workshop verzorgen waarbij de deelnemers ook zelf aan de slag gaan. Een tussenvorm met een beetje uitleg en een kleine Make & Take behoort ook tot de opties. Dit overleggen we samen in de planfase.

Mogelijkheden

Als er geknutseld gaat worden dan zal ik de materialen verzorgen. Hiervoor vraag ik uiteraard een vergoeding afhankelijk van wat en hoe. Dit zullen we allemaal bespreken in de planfase. Het is echter voor een online party niet nodig dat mensen mee knutselen. Wanneer zij nog geen investering willen doen omdat ze het eerst willen aanzien, kunnen ze uiteraard ook alleen meekijken om te zien wat het nu eigenlijk is.

Uitnodigen

Als gastvrouw is het jouw uitdaging om zo veel mogelijk geïnteresseerden uit te nodigen. Omdat het gaat om een online evenement hoef je de gastenlijst niet te beperken tot een bepaald maximum en zijn ook afstanden geen belemmering. Ik zal je helpen met het samenstellen van een lijstje met mensen die je kunt uitnodigen. Daarna is het aan jou om ze enthousiast te maken voor jouw feestje. Hiermee zal ik je bij helpen door wat graphics aan te leveren.

Aankopen

Wanneer de geplande datum nadert zal ik jou en je gasten voorzien van een link naar een online platform. Op de geplande datum en tijd geven we een evenement dat leuk en leerzaam is en waar men als het goed is, gestimuleerd wordt om zelf buiten de party om, vaker creatief aan de slag te gaan. Hiervoor kunnen ze aankopen doen.

Rewards

Bestellingen kunnen voorafgaand aan, gedurende en na de party doorgegeven worden. Zowel door jou als door je gasten. Het totale bedrag van de bestellingen levert jou Stampin’ Rewards op. Dit is een van de leukste beloningen van het zijn van een gastvrouw. Wanneer het totale bedrag van de bestellingen namelijk boven de € 200 uitkomt mag je voor 10% van het totale bedrag aan producten uitzoeken. Hoe hoger het totale besteedde bedrag, hoe hoger het percentage van het totaal bedrag dat je mag uitzoeken. De Rewards kun je gebruiken voor alle actuele producten maar ook voor de speciale Host artikelen die je achterin de catalogi vindt.

Bonus

Wanneer jouw totale orderbedrag boven € 550 uitkomt, mag je als extra bonus ook nog eens een artikel kiezen om aan te schaffen met 50% korting. Hierop zijn een aantal uitzonderingen van toepassing en deze zijn beschreven in de catalogi.

Levering

Het is aan jou en je gasten hoe jullie willen dat de producten verzonden worden. Hierover zal ik je alle informatie geven en mogelijkheden vertellen als het zo ver is. Door gebruik te maken van een gastvrouwcode kunnen er zelfs na datum van de party nog bestellingen op jouw naam geplaatst worden die tellen voor jouw Stampin’ Rewards. Als mensen dus even willen nadenken over hun aankopen is dat ook mogelijk.

Samenvatting

Dus even nog alles op een rijtje:

 • jij bepaalt de invulling van je feestje
 • jij stelt je gastenlijst op
 • jij nodigt de mensen uit
 • jij verzorgt (eventueel) de levering van de bestelingen

En daarvoor:

 • zie jij de gezelligste mensen in je leven
 • geniet je samen van een creatieve ervaring
 • maak je met elkaar prachtige creaties
 • kun je even ontstressen en loslaten
 • versterk je banden met de mensen in je leven
 • ontmoet je mogelijk nieuwe vrienden
 • kun je de beste hobbyproducten shoppen
 • kun je gratis artikelen verdienen
 • hoef jij je huis niet eens uit!

Klinkt je dit allemaal nou ook leuk? Neem dan contact op met me en dan gaan we jouw party plannen.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Ik maak graag wat tijd vrij om een en ander voor je toe te lichten.

Tot de volgende keer,

Blijf veilig, blijf thuis, blijf lekker creatief bezig

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice