Hallo Prulleke,

Wat gezellig dat je even een kijkje komt nemen. Vandaag wil ik je graag wat vertellen over de mogelijkheden van een Workshop op Afspraak.

Corona-regels

De steeds veranderende maar nog altijd stevige beperkingen door de Corona-maatregelingen zorgen er voor dat het moeilijk is om een reguliere workshop te plannen. Het mag na al deze tijd ook duidelijk zijn dat afwachten tot het ‘over’ is geen optie is. Ik weet ook dat er niks gaat boven een fysieke workshop. Er is niks leuker dan samen knutselen en het kunnen uitproberen van materialen voordat je er in hoeft te investeren heeft ook zeker zijn voordelen. Daarom bied ik vanaf nu Workshops aan op afspraak.

Workshop Op Afspraak (WOA)

Wanneer je een Workshop Op Afspraak wilt, moet je weten dat ik nog steeds gebonden ben aan de richtlijnen van de RIVM. Voor nu betekent het dat ik plaats kan bieden aan maximaal 2 personen. Het voordeel van deze vorm van workshop is dat je al mijn aandacht krijgt tijdens de workshop en dat ik de workshop ook volledig kan afstemmen op wat jouw niveau is en eventueel wat je wilt. Als het de eerste keer is dat je in aanraking komt met het stempelen en maken van een kaartje, dan hou ik daar rekening mee. We zullen dan wat meer tijd besteden aan de basis en wat eenvoudigere kaarten maken. Ben je al wat gevorderd en kun je wat meer aan, dan kan ik ook wat techniekjes laten zien of wat meer mogelijkheden toelichten. De prijs van de workshop is afhankelijk van de duur en eventuele moeilijkheidsgraad.

Friendly Hello

Friendly Hello stempels en designpapier®, foto van Stampin’ Up!©2022

Op dit moment heb ik een workshop voorbereid met de Friendly Hello stempels en designpapier. Deze is voor een workshop op afspraak die al is besproken. Mocht jij echter ook met deze spullen aan de slag willen gaan, neem dan snel contact op met me. Ik kan deze workshop eenvoudig aanpassen naar een wat makkelijker niveau, indien gewenst. Ik heb nog een paar open weekeinden in februari, mocht je zin hebben om te komen knutselen. En vergeet niet om een creatieve vriendin mee te nemen want ik heb plaats voor 2 personen. De Friendly Hello producten zijn alleen beschikbaar tijdens Sale-a-bration (t/m 28 februari 2022) bij besteding van minimaal €120,-.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid, stuur me dan gerust een mailtje (leonie@prulleke.nl) en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag. Voor nu wens ik je veel knutselplezier en graag tot snel.

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice