Hallo Prulleke,

Twee weken geleden deelde ik de officiële aankondiging van de Clever Cats workshop. Ik heb zo veel plezier gehad met het ontwerpen van deze kaarten! En ik kan niet wachten om mijn projecten met je te delen. De gezichtsuitdrukking van deze katjes liet me steeds giechelen en ik vond het echt leuk om ze steeds op een andere manier dan voor Halloween te gebruiken. Aangezien je nog maar tot en met aanstaande zaterdag hebt om je er voor op te geven leek het me slim om je nog een keer te herinneren aan deze superleuke workshop.

Clever Cats stempelset

Op pagina 53 van de juli-december mini catalogus zie je de Clever Cats stempelset. Hij staat prominent tussen alle Halloween spulletjes waardoor je deze set misschien over het hoofd hebt gezien. Dat snap ik best. Blijkbaar overkomt het de besten want na aanleiding van de sneak peek foto op Instagram reageerde een collega dat ze bijna dacht dat ik een ander merk aan het aanprijzen was. As if!

Aangezien we in Nederland niet echt Halloween kaartjes sturen is het makkelijk om voorbij deze stempelset te bladeren. Toch heb ik deze set gekozen als ster voor een workshop. Hij biedt namelijk veel meer mogelijkheden dan alleen als Halloween set. Als je nu even de heksenhoed, vleermuizen en spin negeert en niet vast zit aan de kat op de bezemsteel, dan zie je dat die kat eigenlijk overal op kan zitten. En dat die kleine spiekert niet achter een pompoen vandaan hoeft te komen, maar op meerdere plaatsen ergens vandaan kan kijken. De bange kat in de doos, kan ook in een verjaardagskadootje of verhuisdoos zitten. Van de 5 spreuken zijn er 3 echt Halloween spreuken en de rest is multi-inzetbaar. Dus ik zag veel mogelijkheden met deze set. Dat wil ik dan ook graag delen tijdens de workshop.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Clever-Cats-1024x1024.jpg
Clever Cats stempelset, foto van Stampin’ Up!©2021

Projecten

Tijdens de workshop zal ik steeds stap-voor-stap de kaarten die ik heb ontworpen met je maken. Hierdoor zul je met eigen ogen zien hoe makkelijk het is en zul je je zelfverzekerd voelen. Natuurlijk deel ik tijdens het stempelen tips en help ik je om het beste resultaat te behalen. Daarnaast deel ik bovendien wat extra voorbeelden om te laten zien hoe je de kaarten uitbreiden door een stapje verder te gaan. Dus voor iedere kaart die we samen maken, heb ik ook een kaart die niet een stapje moeilijker is of waarin wat extra materialen of technieken zijn verwerkt. Ik zal ook een kleine presentatie hebben van extra kaarten die ik heb gemaakt met dezelfde stempelset. Hierdoor kom je met meer inspiratie thuis dan alleen de projecten die je gaat maken. Ik zal eenvoudige technieken delen die veel impact geven op je kaart en je aanmoedigen om zelf thuis verder te willen proberen. Door de eenvoudige aard van de projecten is deze uitermate geschikt voor beginners.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20210907_095547754_iOS-1024x1024.jpg
Sneak Peek van de projecten

Deelnemen

De workshop zal plaats vinden op zaterdag 9 oktober en duurt van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur. Heb je zin om mee te doen met deze leuke workshop? Je kunt je tot 25 september opgeven om mee te doen door een mail te sturen naar leonie@prulleke.nl of door me te appen. De kosten voor de workshop zijn €25,-.

Betaling

Kort na de aanmelddeadline zal ik facturen sturen met alle betaalinformatie daarop. Wanneer deze is voldaan, is je deelname gegarandeerd. Ik kijk er naar uit om samen te knutselen.

Alternatieven

Mocht je deze keer niet mee kunnen of willen doen maar lijkt het je wel leuk om een keer een workshop bij me te volgen dan heb ik nog de volgende alternatieve opties voor je:

Workshop op een ander moment

Als het je beter schikt om deze workshop op een ander moment te doen, dan kunnen we daar een andere datum voor plannen. Jij zorgt dan voor minimaal 3 deelnemers en dan kan er of bij mij of bij jou thuis geknutseld worden.

Andere workshop

Als deze stempelset niet jouw smaak is of de workshop zelf lijkt je niks, kijk dan eens in mijn Evenementenkalender. Daarin vind je een overzicht van de aankomende workshops. Misschien staat daar iets in dat beter bij je past. Als het nog niet naar je zin is, neem dan gerust contact op met me. Wellicht kan ik speciaal voor jou en minimaal 3 anderen een hele leuke workshop verzinnen die wel is zoals je zou willen.

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, dan kun je dat aan me doorgeven door een mailtje te sturen naar leonie@prulleke.nl, me een WhatsApp bericht sturen of op een andere manier contact op nemen met me. Ik maak graag wat tijd vrij om een en ander toe te lichten als iets niet helder is.

Tot ziens bij de workshop of anders tot de volgende keer,

Blijf lekker creatief bezig

Leonie

onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice