Hallo Prulleke,

Met gepast enthousiasme wil ik je vandaag vertellen over mijn plannen voor de tweede Prulleke Workshopdag. WOOHOOOO!!

Eerste Prulleke Workshopdag

Op 18 juni dit jaar heb ik voor het eerst mijn eigen workshopdag georganiseerd. Ik had een zaaltje gehuurd in een wijkgebouw in de buurt en heb een 3D project en een aantal kaarten voorbereid. Hiervan heb ik gedetailleerde projectomschrijvingen gemaakt en geprint. De projectomschrijvingen voegde ik toe aan de uitgebreide materialen pakketten zodat mijn deelnemers er lekker mee aan de gang konden. Halverwege onze knutseldag konden we genieten van een uitgebreide lunch die werd verzorgd door de catering van het wijkgebouw en we kwamen niets te kort!

Aan de deelnemers heb ik gevraagd of het ze leuk leek als ik nog een keer zo’n dag zo organiseren. Daarop was het antwoord een oorverdovende JA! Ze kwamen zelfs al met suggesties voor thema’s en data. Je kunt hier een volledig verslag van de eerste workshopdag lezen met onder in de comments de reviews van een aantal deelnemers. Dus reden genoeg om er nog eens voor te gaan.

Tweede Prulleke Workshopdag

Na het raadplegen van mijn kalender en overleggen met de mensen van ’t Trefpunt, hebben we zaterdag 19 november gekozen voor de tweede workshopdag! Zo dicht tegen december aan zal het je niet verbazen dat ik een aantal kerstprojecten aan het voorbereiden ben. De workshop zal opnieuw een wat groter 3D project bevatten en een aantal kaarten. Ik gebruik deze keer vooral de producten uit de Santa Express Suite. Deze vind je op pagina 16 t/m 18 van de juli-december Mini Catalogus. Hoewel ik pas in de prototype fase ben van het ontwerpen van het 3D project, kan ik je nu al vertellen dat dit echt ontzettend gaaf wordt! Wat het allemaal exact wordt, hou ik graag nog even geheim. De projecten worden op de dag zelf pas onthuld.

Santa Express Suite®, foto van van Stampin’ Up!©2022

Details

Zoals ik hierboven al liet vallen, zal de workshopdag ook deze keer plaatsvinden in zaal 4 van wijkgebouw ’t Trefpunt, Belgiëplein 20 in Eindhoven. De workshop is bedoeld voor iedereen die zin heeft in een dag creatief knutselplezier. Hij is ontworpen voor volwassenen maar je geen knutselervaring te hebben. De projecten hebben duidelijke instructies en je zit aan tafel met allemaal anderen die je ook kunnen helpen als je ergens over twijfelt. Bovendien loop ik zelfs ook rond om je te assisteren. Je kunt komen met een vriendin, collega of familielid als je dat leuk vindt. Of je komt alleen en leert nieuwe mensen kennen die ook graag creatief bezig zijn. Als collega-demonstratrice ben je ook van harte welkom om mee te doen. Hierbij heb ik wel de kanttekening dat je komt voor een persoonlijke ervaring, niet om de projecten voor je eigen workshop te gebruiken of om je eigen business te promoten.

Kosten

Uiteraard ben je benieuwd wat zo’n dag je gaat kosten. Deelname aan de workshopdag is € 75,-. Hiervoor kun je van 10:00-16:00u meedoen aan de workshop. Je ontvangt een goed gevuld materialen pakket en duidelijke werkbeschrijvingen van de verschillende projecten. Er is de hele dag koffie, thee en water om te drinken waar je niet extra voor hoeft te betalen. Ook de uitgebreide lunch is inbegrepen in de prijs. Mocht je allergieën hebben of specifieke dieetwensen dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu al aanmelden. Gebruik daarvoor deze link om het aanmeldformulier in te vullen. Kort na het aanmelden ontvang je van mij een mailtje met een betaalverzoek. Zodra de betaling is voldaan is jouw plekje gereserveerd.

Hou de site en nieuwsbrief goed in de gaten voor updates. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met me.

Ik hoop je te mogen begroeten op 19 november maar wens je tot die tijd ook veel knutselplezier!

Liefs,

Leonie François

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice