Hallo Prulleke,

Vandaag wil ik het Prulleke Product Pakket van juni 2022 aankondigen. Het gaat deze keer allemaal draaien om de Tea Boutique suite die je in de 2022/2023 jaarcatalogus kunt bewonderen op pagina 12 en 13. Dit is de eerste suite van de nieuwe gids waar ik mee aan de slag ben gegaan dus ik kan je vertellen dat er heel veel mogelijk is met dit Prulleke Product Pakket.

Prulleke Product Pakket

Voor degene die er nog nooit van gehoord hebben zal ik eerst kort uitleggen wat zo’n pakket precies is. Wanneer je de catalogi van Stampin’ Up! bekijkt, zul je merken dat er heel veel prachtige artikelen in staan. Sommige zijn losse stempels, sommige hebben een bijpassende pons of stansenset en soms zijn het volledige pakketten met papier en accessoires erbij. Zo’n volledig pakket heet een suite. Ze zijn ideaal omdat ze allerlei verschillende coördinerende producten bevatten en vooral als je nog nieuw bent, kan het een fijne houvast bieden als je meteen weet dat alles mooi op elkaar is afgestemd. Het nadeel is dat ze best kunnen oplopen in prijs. Zeker als je naast het pakket ook nog kaartkarton en andere basismaterialen nodig hebt.

De oplossing

Daarom heb ik het Prulleke Product Pakket ontwikkeld. Deze bestaat uit verschillende verbruiksartikelen en is de perfecte basis voor je creatieve project. Omdat je een deel van het designpapier krijgt en wat verschillende coördinerende artikelen, betaal je ook maar een fractie van de prijs van de volledige suite. Als je het product pakket hebt geprobeerd, kun je er meer van kopen als je meer wilt hebben, of je probeert gewoon het volgende pakket.

Inspiratie

Een ander voordeel van het Prulleke Product Pakket is dat je niet alleen de materialen ontvangt. Gedurende 4 weken ontvang je op maandag een link naar een exclusief YouTube filmpje met project ideeën gemaakt met het Prulleke Product Pakket. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je kunt maken met je nieuwe aankopen. Maar als je liever zelf verzint wat je wilt doen met de materialen ben je uiteraard vrij om dat ook te doen. Na afloop van de 4 weken zul je zien dat je nog genoeg materialen over houdt om zelf creatief aan de gang te gaan. Het is dus geen op maat gemaakt pakket dat slechts op één manier te gebruiken is.

Tea Boutique Designer Series Paper

Het pakket dat ik in mei wil aanbieden is gebaseerd op de Tea Boutique suite. Deze vind je in de jaarcatalogus op pagina 12-13 en het is schitterend. Ik wil je er alles over vertellen dus laat ik beginnen met het papier. Het papier uit deze suite heet, net als de suite zelf, Tea Boutique. Het bevat 48 vellen dubbelzijdig gedessineerd papier van 15,2 x 15, 2 cm. De kleuren van die in het papier zijn opgenomen zijn Crumb Cake, Crushed Curry, Fresh Freesia, Orchid Oasis, Parakeet Party, Petal Pink, Starry Sky, Sweet Sorbet, Tahitian Tide en Basic White. De prachtige nieuwe In Colors zijn dus ook opgenomen in dit pak papier. De afbeeldingen laten theekopjes en theepotten zien, zoals je wel kon verwachten met de naam van het papier. Maar deze afbeeldingen worden verder nog versierd met bloemen, planten, takjes, citroenen en neutrale prints. Een hele goed mix van patronen en structuren. In het Prulleke Product Pakket zit 1 vel van ieder van de 12 dessins.

Tea Boutique Designer Series Paper®, foto van Stampin’ Up!©2022

Kaartkarton

Het mooie van Stampin’ Up! is dat ze zorgen dat alles mooi met elkaar coördineert. Zo zijn de kleuren die in het designpapier zijn verwerkt ook te verkrijgen als inktkussens, lint en kaartkarton. Het Prulleke Product Pakket maakt gebruik van deze bijpassendheid door het designpapier te combineren met andere producten in dezelfde kleuren. In het Tea Boutique Prulleke Product Pakket zitten 2 vel Basic White kaartkarton. Deze zijn fijn om op te stempelen en uit te kunnen knippen. Ook zit er 1 vel Extra Stevig Basic White kaartkarton in. Dit dikkere kaartkarton is de perfecte basis voor je kaarten. Het blijft stevig staan en zal niet snel kromtrekken. Het pakket bevat 1 vel gekleurd kaartkarton in de volgende tinten:

  • Crushed Curry
  • Fresh Freesia
  • Garden Green
  • Balmy Blue

Het kaartkarton is dus perfect afgestemd op de kleuren van het designpapier waardoor je altijd een schitterende combinatie krijg. Maar er zit nog meer in het pakket…

Tea Boutique Cards & Envelopes

In de Tea Boutique suite is ook een set kaarten en enveloppen opgenomen. Deze bestaan uit 20 gerilde kaarten met een leuke opdruk in een van de nieuwe In Colors. De enveloppen zijn bijpassend versierd met dezelfde print en zijn bovendien voorzien van een prachtige bloemen opdruk die perfect aansluit bij de Tea Boutique suite. In je Prulleke Product Pakket vind je van iedere kleur één kaart en envelop combinatie. Hiermee kun je dus meteen aan de slag!

Tea Boutique Cards & Envelopes®, foto van Stampin’ Up!©2022

Fun Flower Resin Shapes

Hoe schattig zijn deze kunsthars bloemetjes? Too cute. In een volledig pak zitten 100 van deze plakbloemen in 5 mm en 7 mm maat. De kleuren zijn Calypso Coral, Crushed Curry, Fresh Freesia, Starry Sky en Parakeet Party. Daarmee zijn deze embellishments perfect bij de Tea Boutique suite. In het Prulleke Product Pakket ontvang je in iedere kleur en iedere maat 2 bloemetjes.

Fun Flower Resin Shapes®, foto van Stampin’ Up!©2022

Inspiratie

Om je op weg te helpen zal ik, wanneer je het Prulleke Product Pakket afneemt, vier weken lang op maandag een filmpje mailen naar je waarin ik een voorbeeldproject maak met de artikelen uit deze kit. Het eerste filmpje kun je op 13 juni in je inbox kunnen verwachten. De filmpjes zullen makkelijk te volgen zijn en eenvoudige projecten bevatten. Je ziet stap-voor-stap hoe ik alles maak. Ik weet zeker dat je kunt volgen wat ik doe, zelfs als je niet meer hebt geknutseld sinds de basisschool. Bovendien probeer ik in de filmpjes alle verschillende onderdelen een keer aan bod te laten komen.

Uitbreiden

Je kunt je Prulleke Product Pakket uitbreiden met een aantal verschillende andere Stampin’ Up! artikelen. Hier zal ik er in later blogbericht een aantal van voorstellen. Uiteraard zal ik de filmpjes gebruiken om wat van deze extra Stampin’ Up! producten toe te lichten. Zonder deze aanvullende artikelen kun je het Prulleke Product Pakket ook prima gebruiken om mooie dingen te maken. Aanvullende artikelen kun je meteen toevoegen aan je kitbestelling als je dat zou willen maar ze zijn tevens later te bestellen als je wat aanvulling wilt op je Prulleke Product Pakket.

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 29 mei het Tea Boutique Prulleke Product Pakket bij me bestellen. Deze kost € 17,50 excl. verzendkosten. Team Prulleke-leden ontvangen € 2,50 korting op de Prulleke Product Pakketten. Ik zal uiterlijk op 9 juni de kits gaan versturen. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met me.

Veel knutselplezier,

Leonie

Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice